Νέα έκθεση ισχυρίζεται ότι ένα επερχόμενο παιχνίδι της Microsoft θα μπορούσε να «χρειαστεί μια δεκαετία για να αναπτυχθεί»

Νέα έκθεση ισχυρίζεται ότι ένα επερχόμενο παιχνίδι της Microsoft θα μπορούσε να «χρειαστεί μια δεκαετία για να αναπτυχθεί»

Υπάρχουν μερικά βιντεοπαιχνίδια που χρειάστηκε πολύς καιρός για να αναπτυχθούν και να κυκλοφορήσουν. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και το Dead Island 2, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2014, αλλά τελικά λανσαρίζεται σήμερα. Φυσικά, αυτό το παιχνίδι είχε μια προβληματική ιστορία, περνώντας από περισσότερους από έναν προγραμματιστές πριν από τη σημερινή κυκλοφορία. Κάποια παιχνίδια στην πραγματικότητα σχεδιάζεται να χρειαστούν αρκετά χρόνια για να γίνουν προτού είναι έτοιμα να ξεκινήσουν.

Η Microsoft φέρεται να εργάζεται σε ένα τέτοιο παιχνίδι, σύμφωνα με πληροφορίες. Μια έκθεση ισχυρίζεται ότι ένα επερχόμενο παιχνίδι της Microsoft θα μπορούσε να «χρειαστεί μια δεκαετία για να αναπτυχθεί» που αποτελούσαν μέρος μιας συνεχιζόμενης αγωγής που κατατέθηκε από μια ομάδα παικτών που αντιτίθενται στην  προγραμματισμένη αγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft. Τα έγγραφα της Microsoft είχαν τροποποιηθεί σε μεγάλο βαθμό πριν σταλούν στους δικηγόρους αυτών των παικτών, αλλά είχαν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία.

Τα έγγραφα της Microsoft προσπαθούν να υποστηρίξουν ότι η εταιρεία χρειάζεται περιεχόμενο παιχνιδιών υψηλής ποιότητας για να διατηρήσει το τμήμα Xbox. Η Microsoft υποδεικνύει επίσης ότι το περιεχόμενο μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να αναπτυχθεί. Δηλώνει, “Για παράδειγμα, σύμφωνα με ένα στέλεχος της Microsoft, το [REDACTED] [REDACTED], ένα επερχόμενο παιχνίδι από το franchise [REDACTED], μπορεί να χρειαστεί μια δεκαετία για να αναπτυχθεί.”

Φυσικά, οι εικασίες μπορούν τώρα να ξεκινήσουν για το τι είναι αυτός ο τίτλος και σε ποιο franchise θα μπορούσε να ανήκει.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *