Το smartphone Realme 11 εμφανίζεται σε φωτογραφίες

Το smartphone Realme 11 εμφανίζεται σε φωτογραφίες

Η Realme θα παρουσιάσει τη σειρά 11 τον επόμενο μήνα και πολλά teaser αποκάλυψαν μια κυκλική περιοχή κάμερας στο πίσω μέρος. Τώρα ένα τηλέφωνο από τη σειρά εντοπίστηκε σε φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας ένα φανταχτερό σχέδιο στο πίσω μέρος και επιβεβαιώνοντας το νησί σε σχήμα oreo.

Μπορούμε επίσης να δούμε ότι το ιβουάρ τμήμα θα έχει κάποια υφή και είναι πολύ πιθανό να εξετάζουμε μια επιλογή από vegan δέρμα, χωρισμένη με πλαστική ή γυάλινη χρυσή ρίγα.

Το τηλέφωνο φαίνεται να έχει επίπεδες πλευρές και μεγάλη οθόνη. Ο κύκλος είναι ένα δημοφιλές σχήμα για τις περιοχές φωτογραφικών μηχανών τον τελευταίο καιρό με πολλούς κατασκευαστές πρόθυμους να προσφέρουν τις απόψεις τους για αυτόν.

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για το Realme 11, το Realme 11 Pro, το Realme 11 Pro+ ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της σειράς. Δύο εκδόσεις εμφανίστηκαν στο TENAA, που πιστεύεται ότι είναι η σειρά Pro, με ένα μη ανακοινωθέν chipset Mediatek, πάνελ OLED και κύριες κάμερες έως 200MP.

Καθώς πλησιάζει ο Μάιος, αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τις επόμενες εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *