Το Motorola Razr+ θα έχει οθόνη κάλυψης 3,5 ιντσών

Το Motorola Razr+ θα έχει οθόνη κάλυψης 3,5 ιντσών

Το Motorola Razr+ έρχεται με οθόνη κάλυψης 3,5”, αποκάλυψε το στέλεχος της Lenovo China, Chen Jin. Το πάνελ θα εκτείνεται από τη μια γωνία του εξωφύλλου στην άλλη, σύμφωνα με το teaser που δημοσιεύτηκε στο Weibo.

Η οθόνη 3,5” αυξάνεται κατά 30% σε σύγκριση με το Razr 2022, ενώ το συνολικό αποτύπωμα θα παραμείνει το ίδιο. Η εικόνα είναι σύμφωνη με προηγούμενες διαρροές σχετικά με τον πίνακα, ο οποίος μπορεί να έχει τις κύριες κάμερες και το φλας LED κάτω από πολλές τρύπες, παρόμοια με τις οθόνες των μη αναδιπλούμενων.

Μια τέτοια οθόνη θα βελτίωνε σημαντικά την αναδιπλωμένη χρηστικότητα και ίσως ακόμη και να επιτρέπει την απάντηση σε μηνύματα χωρίς να ξεδιπλώνει πραγματικά τα τηλέφωνα.

Το Razr+ θα είναι το πιο premium μέλος της επερχόμενης γκάμα των δύο εκδόσεων της Motorola. Υπάρχει επίσης μια επιλογή απλής έκδοσης που θα ονομάζεται απλά Razr 2023, η οποία θα φέρει ένα μικρό κομμάτι οθόνης ακριβώς δίπλα στις κάμερες για να προσπαθήσει να διατηρήσει την τιμή όσο το δυνατόν χαμηλότερη.

Η εντατικοποίηση της καμπάνιας teaser υποδηλώνει ότι μια επίσημη ανακοίνωση είναι προ των πυλών, αλλά ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία για αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *