Ποιο πρόβλημα του Outlook διορθώνει η Microsoft με την νέα ενημέρωση

Ποιο πρόβλημα του Outlook διορθώνει η Microsoft με την νέα ενημέρωση

Η Microsoft έχει αντιμετωπίσει ένα γνωστό ζήτημα που επηρεάζει τους πελάτες του Outlook για Microsoft 365, το οποίο τους εμπόδισε να αποκτήσουν πρόσβαση σε γραμματοκιβώτια ομάδας και ημερολόγια χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη επιφάνειας εργασίας του Outlook.

Η έκδοση με σφάλματα του Outlook κυκλοφόρησε στο Τρέχον κανάλι στις 28 Μαρτίου, και η επιδιόρθωση θα κυκλοφορήσει σε όλους τους επηρεαζόμενους χρήστες με το Outlook Desktop Έκδοση 2304 Build 16327.20214.

“Μια πρόσφατη τυπική ενημέρωση υπηρεσίας περιέχει κατά λάθος μια παλινδρόμηση κώδικα ελέγχου ταυτότητας που έχει ως αποτέλεσμα ορισμένοι χρήστες να μην έχουν πρόσβαση ή να εκτελέσουν διάφορες ομαδικές ενέργειες του Microsoft 365 στον υπολογιστή-πελάτη υπολογιστή του Outlook”, περιέγραψε η εταιρεία το ζήτημα στο EX540503 στο κέντρο διαχείρισης του Microsoft 365.

“Οι χρήστες ενδέχεται να μην μπορούν να προβάλουν ή να έχουν πρόσβαση σε ημερολόγια ομάδας και μηνύματα email του Microsoft 365 στο πρόγραμμα-πελάτη επιφάνειας εργασίας του Outlook.”

Για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση που αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα, οι επηρεαζόμενοι χρήστες του Outlook πρέπει να μεταβούν στο Αρχείο > Λογαριασμός Office > Επιλογές ενημέρωσης και να κάνουν κλικ στην επιλογή “Ενημέρωση τώρα”.

Οι χρήστες της ομάδας Microsoft 365 που επηρεάζονται από αυτό το γνωστό ζήτημα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα όταν επιχειρούν να εκτελέσουν μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες ενέργειες χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη επιφάνειας εργασίας του Outlook:

  • Προσθήκη ή πρόσβαση στο γραμματοκιβώτιο ομάδας
  • Προσθήκη ή πρόσβαση στο ημερολόγιο ομάδας
  • Προσθήκη, αφαίρεση ή επεξεργασία μελών ομάδας
  • Επισήμανση μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στοιχεία ως αναγνωσμένα
  • Επισήμανση, αρχειοθέτηση ή μετακίνηση  αλληλογραφίας ή αντικειμένων σε άλλους φακέλους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *