Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Honor λέει ότι θα δημιουργήσει ένα καλύτερο σύστημα από το iOS της Apple

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Honor λέει ότι θα δημιουργήσει ένα καλύτερο σύστημα από το iOS της Apple

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης Honor στο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στο Shenzhen, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε ότι έχει φιλόδοξα σχέδια να αντιμετωπίσει το iOS της Apple. Είπε επίσης ότι τα έξοδα  της Honor το 2022 αντιστοιχούν στο 10% των συνολικών εσόδων της εταιρείας, κάτι που είναι ο κύριος λόγος για να είμαστε τόσο αισιόδοξοι για το μέλλον του MagicOS.

Ο Zhao Ming, Διευθύνων Σύμβουλος της Honor, επεσήμανε ότι τα smartphone της Apple έχουν κατώτερο υλικό, ξεπερασμένο σχεδιασμό, κακή λήψη και κακή διάρκεια μπαταρίας σε σύγκριση με πολλά smartphone Android, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Magci5. Αλλά οι άνθρωποι συρρέουν στην Apple κυρίως λόγω του iOS και του οικοσυστήματος που παρέχει.

Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το iOS της Apple είναι άπταιστo, αξιόπιστο και ισχυρό με τον δικό του τρόπο, επομένως η Honor θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί από αυτή την άποψη με τις μελλοντικές επαναλήψεις του MagicOS. Η εταιρεία θα επικεντρωθεί επίσης περισσότερο στη δημιουργία ενός πλούσιου οικοσυστήματος που θα μπορούσε να προκαλέσει όχι μόνο την Apple αλλά τον προηγούμενο συνεργάτη της Huawei με το HarmonyOS.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *