Instagram:  δοκιμάζει την προσθήκη τραγουδιών σε φωτογραφικά καρουζέλ  

Instagram:  δοκιμάζει την προσθήκη τραγουδιών σε φωτογραφικά καρουζέλ  

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε μέσω του καναλιού  εκπομπής την Παρασκευή ότι το Instagram δοκιμάζει μερικά νέα χαρακτηριστικά. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα κοινής χρήσης τραγουδιών κατά την αποστολή Σημειώσεων Instagram. Μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο κλιπ για το πώς θα λειτουργούσε η λειτουργία στην εφαρμογή μόλις κυκλοφορήσει.

Η λειτουργία Notes επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται ενημερώσεις με τις συνδέσεις τους στο Instagram χωρίς να τους στέλνουν απευθείας μηνύματα, αλλά μέχρι τώρα βασιζόταν μόνο σε κείμενο. Εν τω μεταξύ, η νέα αλλαγή επιτρέπει στους χρήστες να επισυνάψουν ένα σύντομο κλιπ ενός τραγουδιού σε μια νότα, παρόμοια με το πώς γίνεται για τις Ιστορίες.

Μια άλλη δυνατότητα που είναι ήδη διαθέσιμη σε λίγες χώρες είναι η δυνατότητα προσθήκης τραγουδιού σε φωτογραφικά καρουζέλ. Ο Ζούκερμπεργκ πρόσθεσε ότι η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες χώρες στο μέλλον. Από τώρα, είναι δυνατή η προσθήκη μουσικής σε μια ανάρτηση στο Instagram. Ωστόσο, τα τραγούδια πρέπει να προστεθούν ξεχωριστά εάν περιλαμβάνονται πολλές φωτογραφίες σε μία ανάρτηση.

Αυτό έρχεται λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του Instagram και το επανασχεδιασμένο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για Reels μαζί με άλλα χαρακτηριστικά του δημιουργού. Επίσης, οι χρήστες μπορούν τώρα να προσθέσουν έως και πέντε συνδέσμους στο βιογραφικό τους μαζί με τους τίτλους τους. Επιπλέον, για τα Meta Avatars τώρα έχετε περισσότερες επιλογές προσαρμογής για τους χρήστες καθώς η εταιρεία έφτασε στο δισεκατομμυριοστό της δημιουργίας avatar πρόσφατα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *