Poco F5 Pro : θα έχει οθόνη WQHD+ με τρύπα

Poco F5 Pro : θα έχει οθόνη WQHD+ με τρύπα

Πριν από μερικές μέρες, ο Poco ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει τα Poco F5 και Poco F5 Pro στις 9 Μαΐου. Σήμερα, η εταιρεία αποκάλυψε ότι το μοντέλο Pro θα είχε μια επίπεδη οθόνη WQHD+ με μια τρύπα στο κέντρο για την κάμερα selfie. Η εικόνα που μοιράστηκε η Poco δείχνει ότι το F5 Pro έχει ένα κουμπί τροφοδοσίας στο δεξιό πλαίσιο που ενώνεται με τον διακόπτη έντασης ήχου, με τη θύρα USB-C στο κάτω μέρος να πλαισιώνεται από μια υποδοχή κάρτας SIM, μικρόφωνο και ηχείο. Δεν υπάρχουν γραμμές κεραίας στο πλαίσιο του τηλεφώνου, που σημαίνει ότι δεν είναι μεταλλικό.

Η Poco δεν μας δείχνει την πίσω πλευρά του F5 Pro, αλλά έκανε την απλή έκδοση F5 σε νέο χρώμα, με το σχέδιο στο πίσω μέρος να μοιάζει με το αποκλειστικό για την Κίνα Redmi Note 12 Turbo’s και η ρύθμιση της τριπλής κάμερας με τίτλο 64MP κάμερα. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη αφού το Poco F5,επιβεβαιώθηκε ότι έχει το Snapdragon 7+ Gen 2 στο τιμόνι, αναμένεται να είναι ένα rebranded Redmi Note 12 Turbo.

Ενώ το Poco F5 λέγεται ότι είναι ένα ανανεωμένο Redmi Note 12 Turbo, το Poco F5 Pro αναμένεται να είναι μια έκδοση του Redmi K60 τροφοδοτείται από το τσιπ Snapdragon 8+ Gen 1.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *