Η Samsung εργάζεται σε περισσότερες λειτουργίες που βασίζονται στη θερμοκρασία του δέρματος για τη σειρά Galaxy Watch5

Η Samsung εργάζεται σε περισσότερες λειτουργίες που βασίζονται στη θερμοκρασία του δέρματος για τη σειρά Galaxy Watch5

Η Samsung χρειάστηκε αρκετούς μήνες, αλλά ο αισθητήρας θερμοκρασίας δέρματος στα Galaxy Watch5 και Watch5 Pro   τελικά ενεργοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, αυτοί οι αισθητήρες χρησιμοποιούνται επί του παρόντος για ένα μόνο χαρακτηριστικό – την παρακολούθηση κύκλου βάσει θερμοκρασίας δέρματος.

Αυτή είναι μόνο η αρχή, όμως. Ένας αξιωματούχος της Samsung ανάρτησε στο φόρουμ της εταιρείας στην Κορέα ότι αναπτύσσονται περισσότερες λειτουργίες που βασίζονται στη θερμοκρασία και ότι θα παραδοθούν με μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού.

Ωστόσο, η χρονική στιγμή της κυκλοφορίας είναι αβέβαιη – τέτοιες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας ενδέχεται να απαιτούν πιστοποίηση από τις τοπικές αρχές σε κάθε περιοχή, γι’ αυτό και η πρόοδος ήταν τόσο αργή.

Ένα πιθανό χαρακτηριστικό είναι απλώς η εμφάνιση της τρέχουσας θερμοκρασίας του χρήστη. Αυτήν τη στιγμή δεν μπορείτε να δείτε την ένδειξη, είναι μια κρυφή τιμή που χρησιμοποιείται μόνο για τους υπολογισμούς του ρολογιού.

Ούτως ή άλλως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι νέες δυνατότητες να κάνουν το ντεμπούτο τους με την επερχόμενη σειρά Galaxy Watch 6 και να μεταφερθούν στη σειρά Watch 5 αργότερα. Τα νέα μοντέλα αναμένονται στα τέλη Ιουλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *