Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy Z Fold5

Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy Z Fold5

Το Samsung Galaxy Z Fold5 λέγεται ότι θα φτάσει νωρίτερα από το αναμενόμενο, και ενώ δεν έχουμε ακόμη ακούσει τίποτα σχετικά με αυτό από τον κορεατικό όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων, μόλις ρίξαμε μια πρώτη ματιά στο Galaxy Z Fold5.

Το Samsung Galaxy Z Fold5 μοιάζει σχεδόν πανομοιότυπα με τον προκάτοχό του Fold 4, και με την πρώτη ματιά, μπορεί να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε τα δύο τηλέφωνα. Ωστόσο, μετά από προσεκτικότερη επιθεώρηση, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι το φλας LED που τοποθετείται μέσα στη περιοχή  της κάμερας στο Galaxy Z Fold4 βρίσκεται τώρα στη δεξιά πλευρά της επάνω κάμερας στο Galaxy Z Fold5.

Ενώ η σχεδίαση παραμένει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη από πέρυσι, ο μηχανισμός μεντεσέδων θα είναι η πιο αξιοσημείωτη διαφορά φέτος. Το Fold5 φημολογείται ότι χρησιμοποιεί ένα μεντεσέ τύπου σταγονιδίων για να μειώσει το κενό όταν το smartphone είναι διπλωμένο και να κρύψετε το τσάκισμα της οθόνης όταν ξεδιπλώνεται.

Η πηγή λέει ότι το Samsung Galaxy Z Fold5 θα έχει διαστάσεις 154,9 x 129,9 x 6,3 mm όταν ξεδιπλώνεται και 154,9 x 67,1 x 13,5 mm όταν είναι διπλωμένο. Το πάχος του smartphone θα είναι 13,4 mm σε αναδιπλωμένη κατάσταση. Συγκριτικά, το Fold4 είχε διαστάσεις 155,1 x 67,1 x 14,2-15,8 mm όταν ήταν διπλωμένο και 155,1 x 130,1 x 6,3 mm όταν ήταν ξεδιπλωμένο. Η μείωση του πάχους του Fold5 όταν είναι διπλωμένο θα μπορούσε να αποδοθεί στον νέο μηχανισμό μεντεσέδων.

Η πηγή ισχυρίζεται επίσης ότι η αναδιπλούμενη οθόνη του Galaxy Z Fold5 θα έχει οθόνη 7,6″ διαγώνια, ενώ η διαγώνιος της εξωτερικής οθόνης θα είναι 6,2″, επιβεβαιώνοντας τις προηγούμενες φήμες. Η οθόνη του Fold4 είχε επίσης το ίδιο μέγεθος, αλλά επειδή το Fold5 έρχεται με μειωμένες διαστάσεις, τα πλαίσια του θα είναι πιο λεπτά.

Το Samsung Galaxy Z Fold5 φημολογείται ότι θα γίνει επίσημα τον Ιούλιο παράλληλα με το Galaxy Z Flip5, οπότε περιμένετε να ακούσετε περισσότερα για αυτά τα αναδιπλούμενα smartphone τις επόμενες εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *