Microsoft OneDrive : αποκτά μια ανανεωμένη εμφάνιση στον Ιστό με νέες δυνατότητες

Microsoft OneDrive : αποκτά μια ανανεωμένη εμφάνιση στον Ιστό με νέες δυνατότητες

Τον Δεκέμβριο, η Microsoft παρουσίασε τη νέα έκδοση του Εφαρμογή Windows OneDrive για Windows 11. Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε μια ανανεωμένη έκδοση του OneDrive στο διαδίκτυο για τους εκπαιδευτικούς και επιχειρηματικούς πελάτες της και είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή.

Η ανάρτηση ιστολογίου της Microsoft αναφέρει:

Η νέα εμπειρία OneDrive Home μειώνει τον χρόνο εύρεσης των αρχείων σας, ώστε να μπορείτε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στις εργασίες. Η νέα μας περιοχή “Για εσάς” χρησιμοποιεί προτάσεις αρχείων που υποστηρίζονται από AI για την εμφάνιση αρχείων εξατομικευμένων για εσάς, φέρνοντας το πιο σχετικό, ευαίσθητο στον χρόνο περιεχόμενο στην κορυφή του OneDrive σας. Προσθέσαμε επίσης πλούσια οργάνωση που βασίζεται στο περιβάλλον, όπως προβολές που σας δείχνουν πρόσφατες, κοινόχρηστες και αγαπημένες και αρχεία από συσκέψεις. Αυτές οι προβολές σάς βοηθούν να επιστρέψετε γρήγορα στο περιεχόμενο. Και τέλος, οι ενσωματωμένες ενημερώσεις δραστηριότητας σάς επιτρέπουν να ενημερωθείτε για τα αρχεία με μια ματιά ή να μεταβείτε απευθείας στα σχόλια στα αρχεία που θέλετε να απευθυνθείτε.

Η νέα εμπειρία ιστού του OneDrive θα προσθέσει νέες δυνατότητες τις επόμενες εβδομάδες. Ένα από αυτά είναι μια νέα Κοινόχρηστη προβολή. Κάθε άτομο θα μπορεί να δει όλα τα αρχεία που έχουν κοινοποιηθεί σε αυτό το άτομο σε ένα μέρος.

Μια άλλη νέα δυνατότητα που έρχεται στο εγγύς μέλλον είναι η σελίδα προβολής ατόμων. Η Microsoft λέει:

Η νέα προβολή Άτομα οργανώνει τα αρχεία σας με βάση τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε. Δημιουργήσαμε αυτήν την προσαρμοστική εμπειρία με επίγνωση του περιβάλλοντος για να σας βοηθήσουμε να βρείτε γρήγορα αρχεία στα οποία εργάζεστε μαζί. Θα μπορείτε να καρφιτσώνετε άτομα στην κορυφή της προβολής για γρήγορη πρόσβαση και οι προεπισκοπήσεις δραστηριότητας θα σας βοηθήσουν να ενημερώνεστε για τη συνεργασία χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το αρχείο.

Σύντομα θα είναι επίσης η σελίδα προβολής συσκέψεων όπου οι χρήστες μπορούν να δουν ποια αρχεία κοινοποιήθηκαν σε αυτούς σε διαδικτυακές συσκέψεις, μέσω σημειώσεων ή της  νέας εφαρμογής Loop της Microsoft. Το νέο OneDrive θα προσθέσει επίσης λειτουργίες όπως φιλτράρισμα αρχείων ανά τύπο και χρήση διαφορετικών χρωμάτων για εικονικούς φακέλους. Η Microsoft θα επιτρέπει στους χρήστες να καρφιτσώνουν ορισμένα αρχεία ως Αγαπημένα και επίσης να δημιουργούν συνδέσμους Συντομεύσεις αρχείων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *