Chrome 113 για iOS : Νέες λειτουργίες

Chrome 113 για iOS : Νέες λειτουργίες

Η Google μόλις κυκλοφόρησε την έκδοση Chrome 113.0.5672.69 για χρήστες iOS. Οι σημειώσεις έκδοσης δεν είναι πολύ επεκτατικές, όπως συμβαίνει συνήθως σε Chrome για iOS εκδόσεις. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της ενημέρωσης είναι η δυνατότητα επισήμανσης κειμένου σε μια ιστοσελίδα και μη αυτόματης μετάφρασης του. Για να μεταφράσετε το επισημασμένο κείμενο, απλώς πατήστε Μενού Chrome > Μετάφραση.

Εκτός από τη νέα επιλογή μετάφρασης, η Google είπε ότι αυτή η ενημέρωση συνοδεύεται από βελτιώσεις σταθερότητας και απόδοσης, αλλά δεν διευκρίνισε τι ακριβώς αντιμετώπισε. Αυτή είναι η πρώτη σημαντική ενημέρωση του Chrome στο iOS από τις 4 Απριλίου, όταν η Google παρουσίασε τις προεπισκοπήσεις λήψης και έναν επανασχεδιασμό για το Password Manager.

Εάν έχετε ήδη εγκατεστημένο το Chrome στο iPhone σας, τότε η εφαρμογή θα πρέπει να ενημερώνεται αυτόματα εάν έχετε αρκετό χώρο στη συσκευή σας. Εάν θέλετε να ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο, ανοίξτε το App Store, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στο επάνω μέρος της οθόνης και μετακινηθείτε προς τα κάτω στις εκκρεμείς ενημερώσεις. Από εκεί, πατήστε Ενημέρωση δίπλα στην εφαρμογή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *