Nokia XR21: Πολύ ανθεκτικό τηλέφωνο  

Nokia XR21: Πολύ ανθεκτικό τηλέφωνο  

Η Nokia μόλις μπήκε στον σκληροτράχηλο κόσμο των smartphone με το smartphone XR21 με στρατιωτικό βαθμό MIL-STD-810H και πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη. Στην πραγματικότητα, το “9K” στο τέλος υποδηλώνει ότι το Nokia XR21 μπορεί να αντέξει ψεκασμούς σε κοντινή απόσταση, υψηλή πίεση και υψηλή θερμοκρασία.

Η οθόνη διαθέτει μερικά από τα πιο σκληρά προστατευτικά Corning που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή – το γυαλί Gorilla Glass Victus. Πίσω του βρίσκεται μια οθόνη IPS LCD 6,49 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Λειτουργεί επίσης με γάντια και βρεγμένα χέρια.

Το Snapdragon 695 SoC είναι υπεύθυνο, σε συνδυασμό με 6 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Το πίσω μέρος διαθέτει δύο κάμερες – κύρια 64MP f/1.8 και μια μονάδα ultrawide 8MP f/2.2. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια selfie κάμερα 16MP f/2.5.

Το τηλέφωνο αντλεί ισχύ από μια μπαταρία 4.800 mAh που υποστηρίζει φόρτιση 33 W, αλλά δυστυχώς, το XR21 διατίθεται με Android 12  . Τα καλά νέα είναι ότι η Nokia υπόσχεται 4 χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας και 3 σημαντικές αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος Android.  

Το smartphone θα διατίθεται σε χρώματα Midnight Black και Pine Green από 499 £ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η πραγματική κυκλοφορία θα ξεκινήσει κάποια στιγμή στις αρχές Ιουνίου, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για διεθνή διαθεσιμότητα προς το παρόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *