Microsoft: επιβεβαιώνει ότι έρχονται προσθήκες τρίτου μέρους στο Bing Chat

Microsoft: επιβεβαιώνει ότι έρχονται προσθήκες τρίτου μέρους στο Bing Chat

Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης του chatbot Bing Chat βρίσκεται πλέον σε πλήρη ανοιχτή προεπισκόπηση, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να το ελέγξει αμέσως. Αποκάλυψε επίσης ορισμένες νέες δυνατότητες που θα προστεθούν σύντομα στη συνομιλία Bing, συμπεριλαμβανομένου ενός τρόπου αποθήκευσης ιστορικών συνομιλιών και πολλά άλλα. Ωστόσο, σήμερα και η Microsoft επιβεβαίωσε μια προηγούμενη φήμη ότι σύντομα θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν πρόσθετα για το Bing Chat..

Η Microsoft δήλωσε:

Για παράδειγμα, εάν κάνετε έρευνα για το πιο πρόσφατο εστιατόριο για δείπνο στη συνομιλία Bing, θα αξιοποιήσει το OpenTable για να σας βοηθήσει να βρείτε και να κάνετε κράτηση. Εναλλακτικά, με το Wolfram|Alpha, μπορείτε να δημιουργήσετε ισχυρές απεικονίσεις και να λάβετε απαντήσεις σε σύνθετες επιστημονικές, μαθηματικές και ανθρωποκεντρικές ερωτήσεις που βασίζονται σε δεδομένα απευθείας από τη συνομιλία του Bing.

Η εταιρεία είπε ότι θα συνεργαστεί με την OpenAI, την ομάδα που ανέπτυξε το GPT-4 που είναι ο κινητήρας στην καρδιά του Bing Chat, για να βοηθήσει στην προσθήκη λειτουργιών plug-in. Το OpenAI έχει ήδη προσθέσει  την ίδια υποστήριξη προσθήκης στο ChatGPT.

Αν και υπάρχουν λίγες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το είδος υποστήριξης, η Microsoft λέει ότι περισσότερα θα αποκαλυφθούν σύντομα στη διάσκεψη προγραμματιστών Build 2023.Θα διεξαχθεί στο Σιάτλ από τις 23 έως τις 24 Μαΐου, με τις περισσότερες από τις συνεδρίες του να έχουν προγραμματιστεί να μεταδίδονται ζωντανά. Αναμένουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bing Chat να αποκαλυφθούν στο συνέδριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *