AMD Ryzen 7840U: ισχυρίζεται ότι είναι καλύτερο από τον  Apple M2 

AMD Ryzen 7840U: ισχυρίζεται ότι είναι καλύτερο από τον  Apple M2 

Η AMD φαίνεται να έχει αγκαλιάσει να κάνει τα παιχνίδια στον υπολογιστή πιο φορητά, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει μια αξιοπρεπή εμπειρία υψηλής ποιότητας. Τον Απρίλιο επιβεβαίωσε ότι είχε αναπτύξει το Τσιπ Ryzen Z1 και Z1 Extreme που θα χρησιμοποιηθεί στο προσεχές διάστημα στο  ASUS ROG . Σήμερα, ανακοίνωσε το Ryzen 7840U, το οποίο κατασκευάζεται για λεπτούς και ελαφρούς φορητούς υπολογιστές, αλλά με μερικά σταθερά ενσωματωμένα γραφικά.

Το νέο τσιπ θα έχει οκτώ πυρήνες και 16 νήματα, με μέγιστη ταχύτητα ρολογιού 5,1 GHz. Θα περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη GPU Radeon 780M με 12 πυρήνες και ταχύτητες ρολογιού πυρήνα έως και 2,7 GHz.

Η AMD παρουσίασε γραφήματα που έδειχναν το Ryzen 7840U να ξεπερνά το τσιπ 2022 M2 της Apple στην απόδοση εφαρμογών, μαζί με γραφήματα που δείχνουν το ίδιο τσιπ να κερδίζει έναν Intel Core i7-1360P με Iris Xe GPU τόσο στις εφαρμογές όσο και στα παιχνίδια.

Αυτή θα είναι απλώς η πρώτη από μια σειρά επεξεργαστών AMD Ryzen 7040U με ενσωματωμένους επεξεργαστές Radeon 700M.Υπάρχει μια αναφορά ότι αυτοί οι νέοι επεξεργαστές θα βρίσκονται μέσα σε φορητούς υπολογιστές που κατασκευάζονται από τον κατασκευαστή φορητών υπολογιστών με δυνατότητα αναβάθμισης πλαισίου, μαζί με φορητούς υπολογιστές από τις Razer, Acer, Lenovo, HP και άλλες.

Αυτήν τη στιγμή, δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με τους ρυθμούς καρέ παιχνιδιών ή τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενός φορητού υπολογιστή με μία από αυτές τις νέες CPU. Ωστόσο, σίγουρα φαίνεται ότι η AMD γίνεται πιο επιθετική στην προσφορά τσιπ υψηλότερης ποιότητας για φορητούς υπολογιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *