Google:  εργάζεται για να προσθέσει τον Bard στα τηλέφωνα Pixel της μέσω ενός widget

Google: εργάζεται για να προσθέσει τον Bard στα τηλέφωνα Pixel της μέσω ενός widget

Ο Bard της Google προσπαθεί ακόμα να καλύψει τη διαφορά ChatGPT του OpenAI και ειδικά με το Bing Chat της Microsoft . Σήμερα, μια νέα έκθεση λέει ότι η Google αναπτύσσει έναν τρόπο για τα τηλέφωνα Pixel για πρόσβαση στο Bard χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Η έκθεση  αναφέρει ότι εξέτασε κώδικα από μια ανώνυμη εφαρμογή της Google που δείχνει ότι η εταιρεία εργάζεται σε ένα γραφικό στοιχείο αρχικής οθόνης που βασίζεται σε Android για τον Bard. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το είδος της μορφής που θα μπορούσε να έχει αυτό το γραφικό στοιχείο, αν και το άρθρο εικάζει ότι θα μπορούσε να είναι μια αυτόνομη εφαρμογή ή να είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή Αναζήτησης Google. Το άρθρο προσθέτει ότι το νέο γραφικό στοιχείο Bard θα είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό για τα δικά του smartphone Pixel και το επερχόμενο Pixel Tablet.

Φυσικά, η Microsoft έχει ήδη προσθέσει το Bing Chat στην εφαρμογή Bing για κινητά, μαζί με τα Skype και Edge. Οι προσπάθειες της Google απλώς θα έφερναν τον Bard κοντά σε αυτό που έχει εφαρμόσει η Microsoft για το Bing Chat.

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από την Google, . Σχεδόν σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα για τα σχέδια της Google για τον Bard, και πολλά άλλα πράγματα, την επόμενη εβδομάδα στη διάσκεψη προγραμματιστών Google I/O στις 10 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *