Ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά του Windows Photos

Ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά του Windows Photos

Η Microsoft έκανε μια έκπληξη με μια νέα ενημέρωση στην εφαρμογή του Windows Photos. Η ενημέρωση είναι για άτομα που βρίσκονται στα κανάλια Canary ή Dev Insider. Περιλαμβάνει μια σειρά από νέες δυνατότητες, μαζί με κάποιες άλλες βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων. Εδώ είναι το changelog:

Νέα εμπειρία προβολής διαφανειών

  • Αυτό ήταν ένα κορυφαίο αίτημα δυνατότητας που λάβαμε από την κοινότητα από την κυκλοφορία της νέας εφαρμογής Photos στα Windows 11 το περασμένο Φθινόπωρο. Τώρα μπορείτε να ξαναζήσετε τις αναμνήσεις σας και να προβάλετε φωτογραφίες σε μορφή slideshow, με μεταβάσεις, κινούμενα σχέδια και 25 αυθεντικά μουσικά κομμάτια για να διαλέξετε. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε φωτογραφία για να ξεκινήσει η παρουσίαση ή επιλέξτε πολλές φωτογραφίες για να τις παρακολουθήσετε μαζί.
  • Αυτό ήταν ένα άλλο αίτημα για κορυφαία χαρακτηριστικά. Εισάγουμε ξανά τη γραμμή κύλισης χρονολογίου στις προβολές της συλλογής All Photos, OneDrive και iCloud Photos που ομαδοποιεί τις φωτογραφίες ανά έτος και μήνα. Με τη γραμμή κύλισης, μπορείτε πλέον να μεταβείτε εύκολα σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο και να βρείτε τις φωτογραφίες που θέλετε.
  • Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Spot Fix για να αφαιρέσετε ατέλειες ή ανεπιθύμητες περιοχές στη φωτογραφία σας

Άλλες διορθώσεις και βελτιώσεις

  • Το Auto Enhance είναι πλέον διαθέσιμο για χρήση χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε το πρόσθετο 93MB.
  • Κατά την εισαγωγή φωτογραφιών από εξωτερικές συσκευές, μπορείτε τώρα να κάνετε μεταφορά και απόθεση για να επιλέξετε τις φωτογραφίες που θέλετε και να χρησιμοποιήσετε τη γρήγορη εναλλαγή για να επιβεβαιώσετε τα αρχεία που έχουν επιλεγεί.
  • Οι κρυφές Φωτογραφίες iCloud δεν θα εμφανίζονται πλέον στη συλλογή.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου ο ήχος σε αρχεία βίντεο ήταν από προεπιλογή σίγαση. Η εφαρμογή αναπαράγει πλέον τον ήχο από προεπιλογή και διατηρεί τις ρυθμίσεις χρήστη στα βίντεο.
  • Η αντιγραφή και η επικόλληση μιας φωτογραφίας από την εφαρμογή Φωτογραφίες στο Outlook και το Teams εισάγει τώρα την εικόνα ενσωματωμένη από προεπιλογή αντί να προσθέσει ένα συνημμένο.
  • Πολλαπλή επιλογή φωτογραφιών: κρατήστε πατημένο το πλήκτρο SHIFT ενώ η επιλογή φωτογραφιών στη συλλογή επιλέγει τώρα πολλές διαδοχικές φωτογραφίες στη σειρά. κρατώντας πατημένο το πλήκτρο CTRL επιλέγονται πολλές μη διαδοχικές φωτογραφίες.

Τα Windows Insiders στα κανάλια Canary και Dev μπορούν πλέον να ενημερώσουν την εφαρμογή Photos στον αριθμό έκδοσης 2023.11050.2013.0 ή νεότερη έκδοση για να αποκτήσουν τη νέα έκδοση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *