Ποιες είναι οι νέες δυνατότητες του Microsoft Edge Εdition 113

Ποιες είναι οι νέες δυνατότητες του Microsoft Edge Εdition 113

Η Microsoft κυκλοφόρησε την πιο πρόσφατη έκδοση της σταθερής έκδοσης Edge. Η νέα έκδοση, 113.0.1774.35, φέρνει βελτιώσεις στην λειτουργία βελτιωμένης ασφάλειας του Edge, ένα νέο Edge Updater για macOS, νέες πολιτικές για προβολή PDF και Microsoft Root Store.

Το πλήρες αρχείο καταγραφής αλλαγών δίνεται παρακάτω:

Ενημέρωση δυνατοτήτων

  • Βελτιώσεις στη λειτουργία βελτιωμένης ασφάλειας. Η λειτουργία βελτιωμένης ασφάλειας παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας κατά την περιήγηση στον Ιστό και την επίσκεψη σε άγνωστους ιστότοπους. Σε αυτήν την έκδοση, οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν την ενοποίηση των ρυθμίσεων επιπέδου ασφαλείας στη λειτουργία Ισορροπημένη και Αυστηρή.
  • Κάντε εναλλαγή από την Αυτόματη ενημέρωση της Microsoft στο Edge Updater για macOS. Το Microsoft Edge για macOS θα ξεκινήσει να χρησιμοποιεί ένα νέο πρόγραμμα ενημέρωσης που ονομάζεται EdgeUpdater. Αυτή η αλλαγή επηρεάζει μόνο τον Microsoft Edge στο macOS. Εάν χρησιμοποιείτε τις προτιμήσεις ενημέρωσης για την Αυτόματη ενημέρωση της Microsoft για την αποτροπή ενημερώσεων του προγράμματος περιήγησης, θα χρειαστεί να μεταβείτε στη νέα πολιτική του Edge Updater , Update Default,  πριν από το Microsoft Edge 113 για να αποτρέψετε μελλοντικές αυτόματες ενημερώσεις.
  • Νέα πολιτική για τις ρυθμίσεις προβολής PDF. Η πολιτική Restore PdfView επιτρέπει στους διαχειριστές να ελέγχουν την ανάκτηση προβολής PDF στον Microsoft Edge. Όταν είναι ενεργοποιημένη ή εάν η πολιτική δεν έχει ρυθμιστεί, ο Microsoft Edge θα ανακτήσει την τελευταία κατάσταση της προβολής PDF και των χρηστών προσγειώνεται στην ενότητα όπου ολοκλήρωσαν την ανάγνωση στην τελευταία περίοδο λειτουργίας.
  • Ενημερώθηκε η πολιτική του Microsoft Root Store. Η πολιτική MicrosoftRootStoreEnabled θα υποστηρίζεται πλέον στις εκδόσεις 113 και 114 του Microsoft Edge. Θα καταργηθεί στην έκδοση 115 του Microsoft Edge.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *