Google Bard : ανοιχτό για λογαριασμούς Workplace 

Google Bard : ανοιχτό για λογαριασμούς Workplace 

Μέχρι σήμερα το Google Bard chatbot ήταν διαθέσιμo μόνο για άτομα που είχαν προσωπικούς λογαριασμούς Google. Τώρα αυτή η κατάσταση έχει αλλάξει. Η τελευταία ενημέρωση του Bard υποστηρίζει πλέον και λογαριασμούς Google Workspace.

Αυτό το νέο χαρακτηριστικό ανακοινώθηκε στη σελίδα ενημέρωσης Bard σήμερα. Ανέφερε:

  • Τι: Οι διαχειριστές του Google Workspace μπορούν πλέον να ενεργοποιήσουν το Bard για τους τομείς τους, επιτρέποντας στους χρήστες τους να έχουν πρόσβαση στο Bard χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς τους στο Workspace.
  • Γιατί: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το Bard για να βοηθήσετε με εργασία, έρευνα ή άλλες επιχειρηματικές ανάγκες, όταν είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο Google Workspace με δυνατότητα διαχειριστή.

Αυτό θα πρέπει να ανοίξει το Bard για χρήση από μεγαλύτερο αριθμό χρηστών. Θα πρέπει επίσης να επιτρέπει στον Bard να βοηθά σε πιο σοβαρές επιχειρηματικές και επιχειρηματικές εργασίες.

Η Google φαίνεται να είναι λίγο πιο αργή στην προσθήκη περισσότερων δυνατοτήτων στο Bard σε σύγκριση με τη Microsoft με το chatbot Bing Chat. Η Microsoft δημοσιεύει εβδομαδιαίες ενημερώσεις στο Bing Blog της σχετικά με νέες δυνατότητες και αυτή την εβδομάδα προχώρησε ακόμη περισσότερο με μια μεγάλη λίστα νέων και επερχόμενων λειτουργιών.

Αντίθετα, αυτή η νέα ενημέρωση είναι η πρώτη σε δύο εβδομάδες για τον Bard. Ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 21 Απριλίου, όταν προστέθηκε η δυνατότητα εγγραφής κώδικα σε 20 γλώσσες. Ας ελπίσουμε ότι θα λάβουμε περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδια του Bard την επόμενη εβδομάδα ως μέρος της διάσκεψης Google i/O για προγραμματιστές στις 10 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *