H πρώτη επίσημη εικόνα  του Google Pixel Fold 

H πρώτη επίσημη εικόνα  του Google Pixel Fold 

Σήμερα, η Google παρουσίασε επίσημα το Google Pixel Fold για πρώτη φορά. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία χρησιμοποιεί ακόμη και τις λέξεις “Pixel Fold” με οποιαδήποτε επίσημη ιδιότητα.

Όπως αναμενόταν, η εκδήλωση κυκλοφορίας του Google Pixel Fold θα πραγματοποιηθεί στο Google I/O 2023, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου. Η εταιρεία δεν επιβεβαίωσε την τιμή ούτε πότε θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητα, αλλά το Pixel Fold θα κάνει το ντεμπούτο του πλήρως την επόμενη εβδομάδα.

Μπορείτε να δείτε μια ακίνητη εικόνα πάνω από το Pixel Fold, η οποία ταιριάζει πολύ καλά με όλες τις φήμες που έχουμε δει μέχρι αυτό το σημείο. Ωστόσο, η Google έδειξε επίσης κινούμενα σχέδια του τηλεφώνου που ξεδιπλώνεται, τα οποία μπορείτε να δείτε στο tweet παρακάτω. Η λεζάντα του tweet είναι «May The Force Be With You», καθώς η 4η Μαΐου είναι μια ανεπίσημη γιορτή του Star Wars σε όλο τον κόσμο.

Μαζί με το tweet δημοσίευσε και μια νέα σελίδα Pixel Fold στο Google Store. Αυτή η σελίδα αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες εκκίνησης του Google Pixel Fold και δίνει στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να λάβουν ένα από αυτά τη δυνατότητα να εγγραφούν για ειδοποιήσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *