Microsoft Teams: παρουσιάζει νέα και λεπτομερή εικονικά background

Microsoft Teams: παρουσιάζει νέα και λεπτομερή εικονικά background

Με περισσότερα από 300 εκατομμύρια άτομα να χρησιμοποιούν το Microsoft Teams για διαδικτυακές συσκέψεις και συνομιλίες, είναι λογικό ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη προσαρμογής για κάθε έναν από αυτούς τους χρήστες. Σήμερα, η ομάδα σχεδίασης της Microsoft ανακοίνωσε ότι έχει δημιουργήσει μια νέα και μεγάλη συλλογή εικονικών φόντο για Teams που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν παγκοσμίως.

Σε μια μεσαία ανάρτηση, η ομάδα σχεδίασης της Microsoft λέει ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση για τη δυνατότητα εικονικού φόντου Teams από τότε που προστέθηκε το 2020. Ανέφερε:

Με ολοκαίνουργιες εικόνες, η επανασχεδιασμένη οπτική βιβλιοθήκη για Teams έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να αντιπροσωπεύει τα άτομα που τις χρησιμοποιούν και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν καλύτερα. Εξετάζοντας τη δημοτικότητα ορισμένων εικόνων, παρατηρήσαμε ότι οι πελάτες είναι εξίσου ενθουσιασμένοι με την απεικόνιση τους σε διασκεδαστικές και ευφάνταστες σκηνές, όπως απεικονίζονται σε ρεαλιστικούς χώρους, όπως ένας χώρος εργασίας, το γραφείο ή το σπίτι. Χαρτογραφώντας μια σειρά αναγκών χρηστών και τύπων συναντήσεων, η ομάδα  του Teams εφάρμοσε έναν νέο φακό για να δημιουργήσει και να οργανώσει τα νέα υπόβαθρα σε έξι κατηγορίες.

Η ομάδα σχεδίασης της Microsoft έβαλε πολλές σκέψεις σε αυτά τα νέα φόντο, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης έρευνας από τη Microsoft και τις θυγατρικές της LinkedIn και GitHub. Ανέφερε:

Φτιαγμένα με γνώμονα τη θέση σας, τα νέα φόντο αποφεύγουν να εμποδίζουν τα βασικά στοιχεία και το άβολο καδράρισμα. Είστε ο ήρωας της σκηνής, για παράδειγμα, οι μικρότερες αψίδες είναι σκόπιμα εκτός κέντρου για να διασφαλίσετε ότι δεν εμποδίζετε το πιο ελκυστικό μέρος της εικόνας. Τα νέα φόντο του Teams έχουν δημιουργηθεί για να είναι όχι μόνο ένα ευχάριστο εργαλείο αυτοέκφρασης, αλλά ένας εύκολος τρόπος για να βελτιώσετε την ψηφιακή σας παρουσία.

Φυσικά, οι χρήστες του Teams εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι να ανεβάζουν και να χρησιμοποιούν τις δικές τους εικόνες για εικονικό φόντο. Η Microsoft πρόσθεσε πρόσφατα 20 lens που βασίζονται σε Snapchat ώστε οι χρήστες του Teams να προσαρμόζουν την εμφάνισή τους σε διαδικτυακές συσκέψεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *