Ένα νέο Google Pixel Watch θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος μαζί με το Pixel 8

Ένα νέο Google Pixel Watch θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος μαζί με το Pixel 8

Η Apple και η Samsung έχουν ετήσιες εκδόσεις για τα έξυπνα ρολόγια τους, ενώ η σειρά Fitbit της Google τείνει να ενημερώνεται σε έναν κύκλο δύο ετών. Σύμφωνα με πηγή του κλάδου, η Google θα πραγματοποιήσει έναν ετήσιο κύκλο κυκλοφορίας στο Pixel Watch. Μπορούμε να περιμένουμε ένα νέο Pixel Watch, που πιθανότατα θα ονομάζεται Pixel Watch 2 μαζί με το Google Pixel 8 και 8 Pro αργότερα φέτος.

Εάν το ιστορικό είναι κάτι που πρέπει να σημειωθεί, τα Pixel 8 και 8 Pro θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο, όταν ο διαδικτυακός γίγαντας θα αποκαλύψει ιστορικά τις ναυαρχίδες του. Η μόνη εξαίρεση είναι το Pixel 5, το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.

Εξακολουθούμε να μην έχουμε λεπτομέρειες σχετικά με το Pixel Watch 2. Ωστόσο, ορισμένες εικασίες περιλαμβάνουν ότι ο συνολικός σχεδιασμός του είναι απίθανο να αλλάξει δραστικά, απλώς θα βελτιωθεί αντ ‘αυτού, ενδεχομένως και ελπίζουμε με μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερα πλαίσια. Ίσως ένας παρόμοιος σχεδιασμός θα σήμαινε επίσης ότι ο μηχανισμός προσάρτησης ζώνης ρολογιού θα παραμείνει ο ίδιος, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταφέρουν τις τρέχουσες ζώνες Pixel Watch. Όσον αφορά τα εσωτερικά, μπορεί να δούμε το Snapdragon W5+ να κάνει την εμφάνισή του με τη διαδικασία κατασκευής των 4 nm, επιτρέποντας, ελπίζουμε, στο επόμενο Pixel Watch να διαρκέσει περισσότερο με μία μόνο φόρτιση. Θα θέλαμε επίσης να δούμε διαφορετικά μεγέθη για το ρολόι, αλλά δεν έχει υπάρξει καμία ένδειξη για αυτό ακόμη.

Η Google έχει ορίσει μια επερχόμενη εκδήλωση Google I/O10 Μαΐου, που είναι όπου το Google Pixel 7a και Pixel Fold είναι πιθανό να κάνουν ντεμπούτο. Η Google θα μπορούσε επίσης να προσφέρει μερικά teaser και πρόσθετες πληροφορίες σε άλλες συσκευές όπως το Pixel Watch 2, οπότε υπάρχει αυτό. Ας ελπίσουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα καθώς πλησιάζουμε στην υποτιθέμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του Οκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *