Όλο και περισσότερες διαφημίσεις στα Windows 11  

Όλο και περισσότερες διαφημίσεις στα Windows 11  

Δεν είναι μυστικό ότι η Microsoft επιδιώκει να αυξήσει τις διαφημίσεις για τα προϊόντα της στα Windows 11 και έρευνα από τον χρήστη του Twitter Albacore στις πρόσφατες εκδόσεις του Insider διαπίστωσε ότι η Αρχική σελίδα ρυθμίσεων θα αρχίσει σύντομα να παρουσιάζει διαφημίσεις για προϊόντα Microsoft 365 στο εγγύς μέλλον. Ένα banner που ζητά από τους χρήστες που δεν είναι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα να “Δοκιμάσουν το Microsoft 365” εμφανίζεται στην κορυφή της καρτέλας Αρχική σελίδα στις Ρυθμίσεις στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Κάτω από τη διαφήμιση υπάρχει μια ενότητα που θα εμφανίζει την τρέχουσα κατάσταση αποθήκευσης για τον λογαριασμό OneDrive ενός χρήστη και, στη συνέχεια, μια ενότητα με συμβουλές ασφαλείας για τους χρήστες να προστατεύσουν τον λογαριασμό τους. Αυτή δεν είναι η μόνη έκδοση της καρτέλας Αρχική σελίδα που έχει εμφανιστεί, με μια άλλη έκδοση να έχει πρώτα τις πληροφορίες αποθήκευσης και το μήνυμα προτροπής για Είσοδος του Microsoft 365 να αναφέρεται παρακάτω.

Η τελική ενημέρωση που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας στην καρτέλα Ρυθμίσεις σε αυτήν την έκδοση Insider είναι μια μικρή προτροπή στην καρτέλα Λογαριασμοί, η οποία εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με προϊόντα που είναι εγκατεστημένα στο σύστημα χρηστών που έχουν φτάσει στο τέλος της υποστήριξης, όπως το Office 2013 που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft ενσωματώνει διαφημίσεις στο λειτουργικό της σύστημα, με τις διαφημίσεις Start Menu να εμφανίζονται στο Start Menu των Windows 11 από τον Νοέμβριο του 2022. Η Microsoft επιθυμεί να αυξήσει τις συνδρομές στην πλατφόρμα 365 μέσω αυτών των διαφημίσεων και της φαινομενικά παρεμβατικής προσέγγισής της στη διαφήμιση, όπως οι διαφημίσεις αναβάθμισης σε πλήρη οθόνη παρουσιάστηκε στους χρήστες τον Φεβρουάριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *