Η Microsoft παραδέχεται ότι χρειάζεται να προσθέσει περισσότερες GPU για ταχύτερους χρόνους απόκρισης του Bing Chat

Η Microsoft παραδέχεται ότι χρειάζεται να προσθέσει περισσότερες GPU για ταχύτερους χρόνους απόκρισης του Bing Chat

Η Microsoft επιτρέπει πλέον σε οποιονδήποτε να κάνει check out το chatbot του Bing Chat χωρίς λίστα αναμονής. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν τώρα check out και χρησιμοποιούν την υπηρεσία για πρώτη φορά. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες του Bing Chat λένε τώρα ότι οι απαντήσεις γίνονται πιο αργές.

Σε μια ανταλλαγή Twitter με χρήστη ο οποίος δήλωσε ότι ήθελε να δει ταχύτερους χρόνους απόκρισης, προσθέτοντας “μερικές φορές πρέπει να περιμένω τόσο πολύ που είναι γελοίο”. Ο Mikhail Parakhin της Microsoft, ο επικεφαλής των Υπηρεσιών Διαφήμισης και Διαδικτύου της, απάντησε ζητώντας συγγνώμη, δηλώνοντας «η χρήση συνεχίζει να αυξάνεται, δεν προσθέτουμε GPU αρκετά γρήγορα». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι αυτή η κατάσταση θα διορθωθεί.

Αυτή η κατάσταση είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για τη δημιουργία τεχνητής νοημοσύνης, καθώς αυτές οι υπηρεσίες χρειάζονται όλο και περισσότερες εξειδικευμένες GPU σε διακομιστές δεδομένων. Ο κορυφαίος κατασκευαστής αυτών των τσιπ είναι αυτή τη στιγμή η NVIDIA. Ωστόσο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι AMD και Microsoft συνεργάζονται για να αναπτύξουν νέα τσιπ AI που θα μπορούσαν να αφαιρέσουν μέρος της εξάρτησης από τη χρήση της NVIDIA.

Ο Parakhin βρήκε επίσης χρόνο αυτό το Σαββατοκύριακο για να απαντήσει σε μερικές ακόμη ερωτήσεις του Bing Chat από άλλους χρήστες του Twitter.Είπε σε έναν χρήστη ότι η πολυαναμενόμενη λειτουργία ιστορικού συνομιλίας του Bing έρχεται σε “μέρες”. Είπε επίσης σε άλλο χρήστη ότι συζητούνται περισσότεροι λόγοι διαστάσεων στο Bing Image Creator, αλλά μπορεί να μην συμβεί “αμέσως”. Τελικά,είπε σε άλλο χρήστη ότι ελπίζει ότι το Bing Chat θα υποστηρίξει το Code Interpreter κάποια στιγμή, αλλά πρόσθεσε, “Πρέπει να γίνει με ασφάλεια – όχι μια ασήμαντη εργασία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *