Πότε θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy F54

Πότε θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy F54

Πίσω στα μέσα Απριλίου ακούσαμε ότι το Samsung Galaxy F54 θα κυκλοφορήσει  στην Ινδία μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, αλλά αυτό προφανώς δεν έχει συμβεί ακόμα. Ωστόσο, δεν θα αργήσει πολύ τώρα, αν περάσουμε από την πιο πρόσφατη φήμη για το θέμα.

Σύμφωνα με φήμες , το Galaxy F54 θα κυκλοφορήσει στην Ινδία “σε 2 ή 3 εβδομάδες”. Έχουμε επίσης  τις πιο σημαντικές προδιαγραφές για την επερχόμενη συσκευή.

Το Galaxy F54, όπως υποδηλώνει το όνομα, θα είναι στενός συγγενής του ήδη διαθέσιμου Galaxy A54, αλλά με μερικές διαφορές.

Το F54 λέγεται ότι έρχεται με οθόνη αφής AMOLED 6,7 ιντσών FHD+ 120 Hz, Exynos 1380 SoC , διάταξη τριπλής πίσω κάμερας (κύρια 108 MP με OIS, 8 MP ultrawide και διακοσμητικό αισθητήρα 2 MP),   selfie 32 MP και μπαταρία 6.000 mAh με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 25 W. Το τηλέφωνο αναμένεται επίσης να διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι, υβριδική υποδοχή SIM, Gorilla Glass 5 στο επάνω μέρος της οθόνης και υποστήριξη για Wi-Fi 6.

Σε σύγκριση με το Galaxy A54, το F54 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, μόνο ένα ηχείο, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι και όχι στην οθόνη, κύρια κάμερα υψηλότερης και εξαιρετικά ευρεία κάμερα χαμηλότερης ανάλυσης, μπαταρία 20% μεγαλύτερη , και “λιγότερο premium build”. Έτσι, η λογική υπαγορεύει ότι θα πρέπει να είναι πάντα τόσο ελαφρώς φθηνότερο από τον αδερφό του όταν κυκλοφορήσει  στην Ινδία αργότερα αυτόν τον μήνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *