Windows για Android : Τι προσφέρει η νέα ενημέρωση  

Windows για Android : Τι προσφέρει η νέα ενημέρωση  

Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα νέο υποσύστημα Windows για Android   με αρκετές σημαντικές βελτιώσεις και νέες δυνατότητες. Η Έκδοση 2304 φέρνει την επαλήθευση πακέτων με υποστήριξη λογισμικού προστασίας από ιούς, τη δυνατότητα ανακατανομής περισσότερης RAM σε εφαρμογές Android, υποστήριξη AppLink και διάφορες βελτιώσεις αξιοπιστίας.

Τι νέο υπάρχει στο Υποσύστημα Windows για την έκδοση 2304 προεπισκόπησης Android;

  • Επαλήθευση πακέτου για εφαρμογές Android: Το WSA μπορεί τώρα να σαρώσει πακέτα Android χρησιμοποιώντας την προεπιλεγμένη λύση προστασίας από ιούς των Windows πριν εγκαταστήσει την επιλεγμένη εφαρμογή, διασφαλίζοντας μια ασφαλή και χωρίς κακόβουλο λογισμικό εμπειρία.
  • Ανακατανομή RAM: Μπορείτε να δώσετε στο WSA περισσότερη μνήμη για πιο γρήγορη εμπειρία και καλύτερη απόδοση. Το υποσύστημα επιτρέπει την επιλογή μιας συγκεκριμένης ποσότητας μνήμης RAM ή την εισαγωγή μιας προσαρμοσμένης τιμής.A screenshot of WSA settings showing how to reallocate more RAM to Android apps
  • Υποστήριξη Android AppLink: Τα Windows 11 θα εκκινήσουν μία από τις εγκατεστημένες εφαρμογές Android όταν ο χρήστης κάνει κλικ σε έναν υποστηριζόμενο σύνδεσμο σε άλλο πρόγραμμα.
  • Γενικές βελτιώσεις σταθερότητας και απόδοσης.
  • Έκδοση πυρήνα Linux 5.15.94.

Το Υποσύστημα Windows για Android Preview έκδοση 2304 είναι πλέον διαθέσιμο σε όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα προεπισκόπησης. Σημειώστε ότι είναι ξεχωριστό από το πρόγραμμα Windows Insider—διατίθεται ένας οδηγός που περιγράφει πώς να εγγραφείτε για ενημερώσεις προεπισκόπησης WSAστην επίσημη τεκμηρίωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε λήψη του απαραίτητου msixbundle από store.rd-adguard.net χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό προϊόντος 9P3395VX91NR και την έκδοση 2304.40000.3.0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *