Bing Chat : Θα ενημερώνεται τρεις φορές το χρόνο

Bing Chat : Θα ενημερώνεται τρεις φορές το χρόνο

Ο Mikhail Parakhin, επικεφαλής Διαφήμισης και Υπηρεσιών Ιστού της Microsoft, έχει προτείνει ότι το Bing Chat θα μπορούσε να λαμβάνει ενημερώσεις νέων μοντέλων περίπου τρεις φορές το χρόνο. Οι ενημερώσεις μοντέλων τείνουν να φέρνουν νέες δυνατότητες σε αυτά τα δημιουργικά chatbot AI. Τέτοιες ενημερώσεις έχουν εισαχθεί στο παρελθόν για καλύτερη μορφοποίηση στις  απαντήσεις στη λειτουργία Δημιουργίας του Bing Chat.

Ο Parakhin απάντησε με μια πρόχειρη εκτίμηση. Είπε «θα πρέπει να περιμένετε τα μοντέλα να ενημερώνονται ίσως τρεις φορές το χρόνο περίπου», υποδηλώνοντας ότι είναι μια πρόχειρη εικασία σε αυτό το σημείο και υπόκειται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή.

Εκτός από τις σημαντικές ενημερώσεις τρεις φορές το χρόνο, είπε ότι θα υπάρξει κάποια μικρή ενισχυτική μάθηση από τις «συντονίσεις» της ανθρώπινης ανάδρασης (RLHF) που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις αποκρίσεις του Bing Chat.

Από τότε που εμφανίστηκε το ChatGPT στα τέλη του περασμένου έτους, το OpenAI, η Google και η Microsoft ήταν όλες είχαν προβλήματα στην  έκδοση ενημερώσεων στα αντίστοιχα παραγωγικά προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης τους. Αυτές οι σταδιακές ενημερώσεις θα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στο μέλλον, καθώς οι χρήστες πιθανότατα θα προσελκύσουν την υπηρεσία που είναι πιο ικανή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *