Diablo IV :  δωρεάν όταν αγοράζετε  NVIDIA GeForce Series 40 

Diablo IV :  δωρεάν όταν αγοράζετε  NVIDIA GeForce Series 40 

Καθώς περιμένουμε την κυκλοφορία του Diablo IV, η NVIDIA μόλις ανακοίνωσε μια ωραία προσφορά για άτομα που θα αγοράσουν νέες κάρτες γραφικών GeForce τις επόμενες εβδομάδες.

Η ανάρτηση ιστολογίου της NVIDIA δηλώνει ότι από τώρα έως τις 13 Ιουνίου, Ο κωδικός για το παιχνίδι θα περιέχει επίσης μερικά επιπλέον στοιχεία εντός του παιχνιδιού για Diablo IV και άλλα παιχνίδια Blizzard όπως World of Warcraft, Diablo III, και Diablo Immortal.

Επιπλέον, η NVIDIA ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο Διαδικτυακό τεστ “Server Slam”. για το Diablo IV από τις 12 έως τις 14 Μαΐου θα υποστηρίζει τη δυνατότητα DLSS 3 για τις GeForce Series 40 GPU, ώστε οι παίκτες να έχουν καλύτερους ρυθμούς καρέ. Το πλήρες παιχνίδι θα υποστηρίζει επίσης DLSS 3 και η NVIDIA θα υποστηρίζει την ανίχνευση ακτίνων για το παιχνίδι κάποια στιγμή μετά την κυκλοφορία. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτές τις κάρτες GeForce Series 40 από εταιρείες όπως ZOTAC,Gigabyte,ASUS,MSI,και άλλοι. Μπορείτε επίσης να προχωρήσετε και να κάνετε λήψη των πιο πρόσφατων προγραμμάτων οδήγησης NVIDIA που θα υποστηρίζουν το Diablo IV ”  Server Slam”

Το πλήρες παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Ιουνίου για προπαραγγελίες και στις 5 Ιουνίου για όλους τους άλλους. Μπορείτε να προχωρήσετε και να ελέγξτε τις απαιτήσεις υλικού υπολογιστή του παιχνιδιού τώρα. Εκτός από τον υπολογιστή, το Diablo IV έρχεται  επίσης στις κονσόλες Xbox One και Xbox Series X|S της Microsoft και στις κονσόλες PlayStation 4 και PlayStation 5 της Sony.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *