Ανακοινώθηκαν τα Huawei Watch 4 και Watch 4 Pro

Ανακοινώθηκαν τα Huawei Watch 4 και Watch 4 Pro

Η Huawei πραγματοποίησε μια μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης στο Μόναχο όπου και παρουσίασε  λεπτομέρειες τιμολόγησης και διαθεσιμότητας για το P60 Pro και το Mate X3 στην Ευρώπη, αλλά αποκτήσαμε επίσης ένα ζευγάρι νέα smartwatches με τα Watch 4 και Watch 4 Pro.

Το μοντέλο Pro φέρνει οθόνη LTPO AMOLED 1,5 ιντσών με γυαλί ζαφείρι. Το περίβλημα των 48 mm είναι κατασκευασμένο από κράμα τιτανίου TC4, το οποίο λέγεται ότι είναι τρεις φορές ισχυρότερο από το κανονικό τιτάνιο. Το κανονικό Watch 4 διαθέτει περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα 46 mm. Και τα δύο ρολόγια διαθέτουν λειτουργία Always on Display και πολλές νέες επιλογές πλανητικής πρόσοψης ρολογιού και είναι αδιάβροχα 5ATM.

Και τα δύο ρολόγια μπορούν να παρακολουθούν πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης και τις συνήθεις λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας. Το νέο χαρακτηριστικό της σειράς Watch 4 είναι η επισκόπηση της υγείας ενός λεπτού με επτά σημεία, η οποία συγκεντρώνει τα δεδομένα της καρδιακής συχνότητας, του SpO2, του ΗΚΓ, της θερμοκρασίας του δέρματος, της αρτηριακής ακαμψίας, του στρες και της αναπνευστικής υγείας σε μία μόνο αναφορά.

Το Watch 4 Pro λαμβάνει επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα της συνδεσιμότητας LTE μέσω eSIM καθώς και ενσωματωμένο GPS. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο Watch 4 υπολογίζεται σε τρεις ημέρες τυπικής χρήσης, ενώ το Watch 4 Pro θα πρέπει να διαρκέσει έως και 4,5 ημέρες. Οι λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας μπορούν να επεκτείνουν την αντοχή σε 14 ημέρες στο Watch 4 και 21 ημέρες στο Pro.

Το Huawei Watch 4 ξεκινά από 450 €/400 £ με το μαύρο λουρί  . Το ρολόι 4 Pro με το λουράκι τιτανίου ξεκινά από 700 €/600 £, ενώ το καφέ δερμάτινο λουράκι κοστίζει 550 €/500 £. Η σειρά Huawei Watch 4 πρόκειται να ξεκινήσει να πωλείται στην Ευρώπη τις επόμενες εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *