Σε ποια νέα εταιρεία επενδύει η Microsoft

Σε ποια νέα εταιρεία επενδύει η Microsoft

Η Builder.ai, μια εταιρεία που καθιστά δυνατή την κατασκευή λογισμικού χωρίς τεχνική εξειδίκευση χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη (AI),έχει λάβει χρηματοδότηση από τη Microsoft. Η «επένδυση μετοχικού κεφαλαίου» από τη Microsoft είναι μόνο μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Εκτός από το μετοχικό κεφάλαιο, αυτή η συνεργασία θα ενσωματώσει πιο στενά τις υπηρεσίες της Microsoft και του Builder.ai.

Εξηγώντας λίγο περισσότερο για την ενοποίηση, το Builder.ai είπε ότι θα υπάρξουν ενσωματώσεις σε Υπηρεσία Azure OpenAI και άλλες γνωστικές υπηρεσίες Azure με το λογισμικό του Builder.ai. Το Builder.ai θα υιοθετήσει επίσης το Microsoft Cloud και AI. Οι πελάτες της Microsoft θα μπορούν να χρησιμοποιούν μια εγγενή ενσωματωμένη έκδοση του διαχειριστή προϊόντων Natasha AI του Builder.ai με την εφαρμογή Teams της Microsoft και να κατασκευάζουν εύκολα πρωτότυπα των επιχειρηματικών εφαρμογών τους.

«Η συνεργασία μας με το Builder.ai είναι μια επέκταση της αποστολής μας να ενδυναμώσουμε κάθε άτομο και κάθε οργανισμό στον πλανήτη να επιτύχει περισσότερα», δήλωσε ο Jon Tinter, Εταιρικός Αντιπρόεδρος, Επιχειρησιακή Ανάπτυξη της Microsoft. «Βλέπουμε το Builder.ai να δημιουργεί μια εντελώς νέα κατηγορία που δίνει τη δυνατότητα σε όλους να είναι προγραμματιστές και η νέα, βαθύτερη συνεργασία μας που τροφοδοτείται από το Azure AI θα φέρει τη συνδυασμένη δύναμη και των δύο εταιρειών σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο».

Το Builder.ai, στη δήλωσή του, δεν αποκάλυψε δημόσια πόσα είχε επενδύσει η Microsoft ως μέρος της συμφωνίας. Η Microsoft έχει δώσει  δισεκατομμύρια δολάρια στο OpenAI τους τελευταίους μήνες, επομένως είναι πιθανό η επένδυση του Builder.ai να κυμαίνεται τουλάχιστον σε εκατομμύρια δολάρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *