Microsoft Surface Duo και το Duo 2 : φαίνεται να εγκαταλείπονται

Microsoft Surface Duo και το Duo 2 : φαίνεται να εγκαταλείπονται

Η Microsoft δεν περνάει καλά με την ενημέρωση του Android smartphone της στο δίδυμο. Μετά την απελευθέρωση του Android 12L το 2022, η εταιρεία έχει στείλει μόνο μικρές ενημερώσεις μόνο για την ασφάλεια για τα τηλέφωνά της με διπλή οθόνη, αφήνοντάς τα χωρίς διορθώσεις και βελτιώσεις για συγκεκριμένες συσκευές. Και για να προσθέσουμε και άλλα , η ενημέρωση του περασμένου μήνα έφτασε με σημαντική καθυστέρηση.

Η ενημέρωση υλικολογισμικού Απριλίου 2023 για το αρχικό και δεύτερης γενιάς Surface Duo είναι τώρα διαθέσιμη για λήψη με μικρό μέγεθος μόλις 25 MB. Αν και η Microsoft δεν έχει ακόμη ενημερώσει την επίσημη τεκμηρίωση, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η μόνη αλλαγή στην έκδοση είναι οι μηνιαίες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας Android.

Η ελλιπής υποστήριξη λογισμικού και οι αναφορές σχετικά με την κατάργηση της Microsoft από τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει μια εικόνα Surface Duo “3” ένα ζοφερό μέλλον για τις φιλοδοξίες της εταιρείας για κινητά μετά το Windows Phone. Ωστόσο, υπάρχουν φήμες ότι η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο μετάβασης από μια διπλή οθόνη στην παραδοσιακή αναδιπλούμενη μορφή, οπότε ίσως δεν χάνεται η ελπίδα. Ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένετε μια τέτοια συσκευή να εμφανιστεί νωρίτερα από το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

Με περισσότερους κατασκευαστές να πηδούν στη θάλασσα των αναδιπλούμενων, η Microsoft μπορεί να καθυστερήσει το παιχνίδι όπως ήταν το 2011. Εν τω μεταξύ, το αρχικό Surface Duo και ο διάδοχός του μοιάζουν πλέον περισσότερο με εγκαταλελειμμένο λογισμικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *