Η vivo θα παρουσιάσει τη σειρά iQOO Neo 8 στις 23 Μαΐου

Η vivo θα παρουσιάσει τη σειρά iQOO Neo 8 στις 23 Μαΐου

Φήμες προηγουμένως πρότειναν ότι η σειρά iQOO Neo 8 θα φτάσει αυτόν τον μήνα και σήμερα έχουμε μια επίσημη επιβεβαίωση. Η μάρκα vivo θα λανσάρει τα νέα της smartphone στις 23 Μαΐου και για πρώτη φορά στην ιστορία των τηλεφώνων Neo, θα υπάρχει μια έκδοση Pro.

Τα επίσημα teaser αποκάλυψαν ένα chipset Dimensity 9200+ και έναν ISP vivo V1+, αλλά δεν έχουμε μάθει ακόμη αν θα δεσμευτούν για το iQOO Neo 8 Pro ή για την απλή έκδοση .

Τα τηλέφωνα Neo θα έχουν τρεις σκοπευτές και αυτή τη φορά η περιοχή της κάμερας είναι πιο ευχάριστο οπτικά, σε αντίθεση με τη χαοτική διάταξη του προηγούμενου Νέο 7 σειρά. Η κύρια κάμερα θα έχει OIS, ενώ το χρώμα του πίσω θα είναι κόκκινο δέρμα, το οποίο θα πρέπει να είναι καλό για χειρισμό.

Ο επίσημος ιστότοπος αποκάλυψε ότι θα υπάρχει συνδυασμός μνήμης RAM 12 GB και αποθήκευσης 256 GB και το τηλέφωνο θα είναι συμβατό με gadgets Neo, όπως ένα gaming pad ή ένα εξάρτημα ψύξης αέρα. Απομένουν δύο εβδομάδες μέχρι την εκδήλωση στην οποία αναμένουμε το iQOO να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, προδιαγραφές και χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *