Microsoft Teams : προσθέτει νέες λειτουργίες 

Microsoft Teams : προσθέτει νέες λειτουργίες 

Το  Microsoft Teams κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Together Mode το 2020 στο αποκορύφωμα της πανδημίας Covid-19. Δημιούργησε ένα εικονικό υπόβαθρο όπου όλοι οι συμμετέχοντες μιας διαδικτυακής σύσκεψης μπορούσαν να φαίνονται στην οθόνη σαν να βρίσκονταν σε αίθουσα συνεδριάσεων ή αίθουσα διδασκαλίας. Από τότε υπάρχουν, βελτιώσεις που έγιναν σε αυτήν τη λειτουργία, και αυτή την εβδομάδα το Microsoft Teams προσθέτει περισσότερα στη Δημόσια προεπισκόπηση έκδοση.

Σε ανάρτηση ιστολογίου Microsoft 365, η εταιρεία  δήλωσε ότι στη δημόσια προεπισκόπηση, οι άνθρωποι θα μπορούν να δουν τόσο σηκωμένα τα χέρια όσο και αντιδράσεις από τους συμμετέχοντες στη συνάντηση για πρώτη φορά. Υπάρχουν επίσης νέες ετικέτες ονομάτων που περιλαμβάνουν επίσης την κατάσταση κάθε ατόμου, όπως αν είναι ο ενεργός ομιλητής, αν έχει το προσκήνιο ή αν το μικρόφωνό του είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο.

Τέλος, η νέα λειτουργία Together δεν θα δείχνει πλέον το άτομο που παρακολουθεί τη συλλογή να βρίσκεται πραγματικά στη γκαλερί για να «αποφύγει την επανάληψη της αυτοπροεπισκόπησης».

Και πάλι, αυτές οι νέες βελτιώσεις δοκιμάζονται στη δημόσια προεπισκόπηση του Microsoft Teams, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαχειριστές IT θα πρέπει να το εγκρίνουν. Επίσης, αυτό είναι μόνο για Teams σε Windows και υπολογιστές-πελάτες macOS, τουλάχιστον προς το παρόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *