Sony PlayStation VR2 : είναι πλέον διαθέσιμα  

Sony PlayStation VR2 : είναι πλέον διαθέσιμα  

Τον Φεβρουάριο, η Sony παρουσίασε το PlayStation VR2. Αυτό ήταν το δεύτερο ακουστικό εικονικής πραγματικότητας που φτιάχτηκε για να λειτουργεί με κονσόλα PlayStation, συγκεκριμένα το PlayStation 5. Ωστόσο, τα ακουστικά αρχικά ήταν διαθέσιμα μόνο στο κατάστημα της Sony. Αυτός μπορεί να είναι ένας από τους μεγάλους λόγους για τους οποίους οι αρχικές πωλήσεις τουΤο PS VR2 δεν ήταν τόσο υψηλό όσο αναμενόταν.

Σήμερα, η Sony ανακοίνωσε στη σελίδα του στο PlayStation στο Twitter ότι το PS VR2 είναι πλέον   διαθέσιμο από τρίτους λιανοπωλητές. Αυτό περιλαμβάνει τους συνήθεις ύποπτους όπως το Amazon, το Walmart, το Target, το GameStop και άλλους.Το PlayStation VR επόμενης γενιάς της Sony φέρεται να διαθέτει ανάλυση 4K

Αυτήν τη στιγμή κυκλοφορούν πάνω από 60 παιχνίδια είτε αποκλειστικά για το VR2 είτε το υποστηρίζουν με λειτουργίες εικονικής πραγματικότητας. Μερικά από αυτά είναι ι Gran Turismo 7, No Man’s Sky, και Resident Evil Village. Περισσότερα παιχνίδια είναι στα σκαριά για το ακουστικό, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για τo πρόσφατα Resident Evil 4 Remake και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *