Η Google διορθώνει το πρόβλημα υπερθέρμανσης και εξάντλησης της μπαταρίας στο Pixel

Η Google διορθώνει το πρόβλημα υπερθέρμανσης και εξάντλησης της μπαταρίας στο Pixel

Η Google παρουσιάζει αυτήν τη στιγμή μια ενημέρωση κώδικα που διορθώνει το πρόβλημα υπερθέρμανσης και αποστράγγισης μπαταρίας αναφέρεται από ορισμένους χρήστες, ιδιαίτερα από αυτούς που χρησιμοποιούν συσκευές Pixel. Η ενημέρωση κυκλοφορεί από την πλευρά του διακομιστή και δεν απαιτεί παρέμβαση χρήστη.

Το ζήτημα επισημάνθηκε από χρήστες reddit στο Pixel subreddit, οι περισσότεροι από τους οποίους χρησιμοποιούσαν την τρέχουσα και προηγούμενη γενιά τηλεφώνων Pixel. Ο ένοχος φαινόταν να είναι η εφαρμογή Google, η οποία έδειξε ασυνήθιστα υψηλή χρήση στο παρασκήνιο στα στατιστικά στοιχεία της μπαταρίας. Οι προσπάθειες επαναφοράς ή επαναφοράς ήταν ανεπιτυχείς.

Η Google προσδιόρισε επίσης την εφαρμογή Google ως τη βασική αιτία του προβλήματος ως αποτέλεσμα μιας αλλαγής backend στην εφαρμογή. Η ενημέρωση κώδικα που κυκλοφορεί επιλύει αυτό ακριβώς το πρόβλημα.

Η διατύπωση της Google κάνει να φαίνεται ότι όλες οι συσκευές Android επηρεάστηκαν από αυτό το ζήτημα και όχι μόνο οι συσκευές Pixel. Ωστόσο, δεν ακούσαμε αναφορές από χρήστες άλλων συσκευών Android. Και πάλι, οι δικές μας συσκευές Pixel δεν αντιμετώπισαν ποτέ αυτό το πρόβλημα, επομένως δεν φαινόταν να είναι ευρέως διαδεδομένο στη φύση ακόμη και στα τηλέφωνα Pixel.

Από σήμερα, όμως, τα θέματα φαίνεται να έχουν λυθεί, ώστε να είστε ήσυχοι αν ήσουν από αυτούς που επηρεάστηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *