Πότε θα κυκλοφορήσουν τα  Samsung Galaxy Z Fold5 και Flip5 

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα  Samsung Galaxy Z Fold5 και Flip5 

Η Samsung φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τα πτυσσόμενα τηλέφωνα επόμενης γενιάς, τα Galaxy Z Flip5 και Z Fold5, νωρίτερα από το αναμενόμενο. Αναφορές προτείνουν ότι οι συσκευές θα παρουσιαστούν σε μια εκδήλωση Galaxy Unpacked στις 26 Ιουλίου 2023. Αυτή η αλλαγή στρατηγικής αποδίδεται στις υποτονικές πωλήσεις τσιπ ημιαγωγών, οι οποίες έχουν επηρεάσει τα κέρδη της Samsung. Παρουσιάζοντας τα νέα πτυσσόμενα τηλέφωνα νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, η Samsung στοχεύει να ενισχύσει τα έσοδά της για το τρίτο τρίμηνο του 2023.

Το Galaxy Z Fold 5 αναμένεται να διαθέτει έναν ξεχωριστό σχεδιασμό μεντεσέδων σταγόνων, επιτρέποντας στην οθόνη να διπλώνει πιο ομοιόμορφα. Ενώ οι αναφορές διαφέρουν ως προς τις ακριβείς διαστάσεις του τηλεφώνου, η εσωτερική οθόνη αναμένεται να έχει μέγεθος 7,6 ίντσες, με την εξωτερική οθόνη στις 6,2 ίντσες. Η συσκευή φημολογείται επίσης ότι διαθέτει πιστοποίηση IP68 αντοχής στο νερό και τη σκόνη.

Οι προδιαγραφές της κάμερας έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, με αντικρουόμενες αναφορές να υποδηλώνουν είτε έναν κύριο αισθητήρα 108 MP, έναν τηλεφακό 2x 64 MP και έναν ευρυγώνιο φακό 12 MP ή έναν κύριο φακό 50 MP, έναν υπερευρυγώνιο αισθητήρα 12 MP και μια τηλεφακό κάμερα 10 MP.

Από την άλλη, το Galaxy Z Flip 5θα υπάρχει ένας αναβαθμισμένος μηχανισμός μεντεσέδων που έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί τις πτυχές στη μέση της οθόνης. Αυτή η νέα άρθρωση δάκρυ θα επιτρέψει και στις δύο πλευρές της αναδιπλούμενης οθόνης να κλείνουν σφιχτά χωρίς να αφήνουν κενό. Η εξωτερική οθόνη είναι επίσης πιθανώς μεγαλύτερη, πιθανώς 3,8 ιντσών, παρέχοντας περισσότερο χώρο για πρόσθετα χαρακτηριστικά και χειριστήρια.

Ένα chipset Snapdragon θα τροφοδοτήσει τη συσκευή, πιθανώς το Snapdragon 8 Gen 2, και θα προσφέρει επιλογές αποθήκευσης που κυμαίνονται από 128 GB έως 512 GB. Οι φωτογραφικές δυνατότητες του τηλεφώνου αναμένεται να περιλαμβάνουν ένα σύστημα πίσω κάμερας διπλού φακού με κύρια κάμερα 12 MP και υπερευρυγώνιο φακό 12 MP.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *