Google Bard : παρέχει τώρα καλύτερες περιλήψεις και πιο χρήσιμες πληροφορίες πηγής

Google Bard : παρέχει τώρα καλύτερες περιλήψεις και πιο χρήσιμες πληροφορίες πηγής

Έχουν περάσει πέντε ημέρες από τότε που η Google άνοιξε το Bard το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου και προστέθηκε στα Γιαπωνέζικα και στα Κορεάτικα αλλά η Google έχει ήδη προωθήσει μια άλλη ενημέρωση. Αυτή τη φορά, η εταιρεία υπόσχεται καλύτερες συνοπτικές πληροφορίες για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε γρήγορα την ουσία ενός θέματος και πιο χρήσιμες πηγές.

Ένα από τα ζητήματα με τον Bard πριν από σήμερα ήταν ότι θα έβγαζε τη μακροσκελή απάντησή του και θα περιλάμβανε πηγές στο κάτω μέρος. Δυστυχώς, δεν ξέρατε ποια μέρη της απάντησης προέρχονταν από τις πηγές. Αυτό αλλάζει σήμερα. Στην πιο πρόσφατη ενημέρωση, η Google βάζει τώρα αριθμούς μαζί με την απάντηση για να δείξει ποια μέρη έχουν ληφθεί από τους συνδέσμους πηγής στο τέλος της απάντησης.

Όσον αφορά τις καλύτερες περιλήψεις, η Google είπε ότι θέλει να σας βοηθήσει να πάρετε την ουσία μιας απάντησης πιο γρήγορα, αλλά ότι δεν θα τη βγάλει πάντα σωστά. Εάν η απάντηση του Bard φαίνεται περίεργη ή είναι απλά λάθος, μη διστάσετε να δώσετε την απάντηση για να μπορέσει η Google να ρίξει μια ματιά.

Εάν θέλετε να ελέγξετε ξανά τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του Bard, απλώς ανοίξτε το Bard και πατήστε την Επιλογή ενημερώσεων στην αριστερή πλευρά. Θα ανοίξει μια νέα καρτέλα με σημειώσεις έκδοσης με ημερομηνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *