Το iQOO Neo 8 Pro θα έχει κορυφαία κύρια κάμερα 50 MP

Το iQOO Neo 8 Pro θα έχει κορυφαία κύρια κάμερα 50 MP

Η σειρά iQOO Neo 8 έρχεται την επόμενη εβδομάδα και η οικογένεια Neo θα έχει ένα μοντέλο Pro για πρώτη φορά. Η συσκευή θα λειτουργεί με Dimensity 9200+ και σήμερα η εταιρεία αποκάλυψε ότι ο V1+ ISP θα βοηθά μια κύρια κάμερα 50MP με αισθητήρα Sony IMX866 και OIS.

Ο κύριος σκοπευτής μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως ναυαρχίδα, επειδή ο αισθητήρας βρίσκεται επίσης μέσα στο iQOO 11 Pro και το vivo X90. Είναι μια συσκευή απεικόνισης 1/1,49″ με pixel 1,0 μm και φακό f/1,75 μπροστά.

Η μάρκα vivo μοιράστηκε μερικά δείγματα κάμερας, αποκαλύπτοντας εκπληκτικές λεπτομέρειες σε τέσσερα διαφορετικά σενάρια – ακίνητο αντικείμενο φωτός της ημέρας, φως ημέρας με κινούμενο αντικείμενο, νυχτερινή λειτουργία ενός μόνο αντικειμένου και νυχτερινή λειτουργία της κεντρικής συνοικίας του Χονγκ Κονγκ και του Victoria Harbour. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι εικόνες δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η συμπίεση καθιστά την ανάλυση άσκοπη.

Το iQOO Neo 8 Pro έρχεται με 16 GB LPDDR5X RAM και αποθήκευση UFS 4.0. Οι promo εικόνες του τηλεφώνου αποκάλυψαν μια κόκκινη δερμάτινη πλάτη, που θα είναι το χρώμα του ήρωα της σειράς. Ωστόσο, είναι πολύ απίθανο να ξεφύγει από την Κίνα, δεδομένων των προηγούμενων περιπτώσεων με το vivo να διατηρεί τα φανταχτερά πίσω πάνελ αποκλειστικά στην εγχώρια αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *