Το Instagram επιτρέπει τη δυνατότητα σχολιασμού χρησιμοποιώντας GIF

Το Instagram επιτρέπει τη δυνατότητα σχολιασμού χρησιμοποιώντας GIF

Σε μια συνομιλία στα κανάλια Instagram σήμερα, ο επικεφαλής της πλατφόρμας, Adam Mosseri, επιβεβαίωσε στον Mark Zuckerberg ότι θα λανσάρει τη δυνατότητα να απαντά σε αναρτήσεις στο Instagram χρησιμοποιώντας GIF στα σχόλια.

Τα   Instagram channels είναι μια λειτουργία που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος που μοιάζει πολύ με αυτό που ήδη υπάρχει ως μέρος του Telegram, και περιορίζεται στις εφαρμογές Instagram για κινητά, με κανάλια προσβάσιμα μόνο σε ακόλουθους.

Η λειτουργία λειτουργεί ακριβώς όπως στο Facebook, όπου ένας χρήστης θα επέλεγε την επιλογή να επιλέξει ένα GIF από μια επιλογή ή να αναζητήσει ένα στο Giphy , επομένως περιμένετε τα νήματα σχολίων να μετατραπούν σε μια μακρά λίστα με GIF αντιδράσεων και μιμίδια πολύ γρήγορα.

Αυτό δεν ήταν το μόνο χαρακτηριστικό που ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της συνομιλίας, καθώς ο Mosseri επιβεβαίωσε επίσης ότι το Reels θα αποκτήσει επίσης υπότιτλους, βελτιώνοντας το υπάρχον αυτοκόλλητο με αυτόματο υπότιτλο που παρουσιάστηκε το 2021, το οποίο δίνει ένα χρονοδιάγραμμα στη διεπαφή Reels που επιτρέπει τον ακριβέστερο συγχρονισμό υπότιτλων και ήχου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *