Η Samsung κατασκευάζει νέο Kiosk για επιχειρήσεις που τρέχουν Windows

Η Samsung κατασκευάζει νέο Kiosk για επιχειρήσεις που τρέχουν Windows

H Samsung παρουσίασε  το KMC-W, μια νέα έκδοση του Κιόσκι Samsung που τρέχει Windows. Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία είπε ότι η συσκευή οθόνης 24 ιντσών θα φέρει διευρυμένη συμβατότητα λογισμικού στην τεχνολογία αυτοεξυπηρέτησης οθόνης που χρησιμοποιείται στους τομείς των τροφίμων και ποτών, του λιανικού εμπορίου, των ταξιδιών και της υγειονομικής περίθαλψης.

Το KMC-W εκτελεί το λειτουργικό σύστημα Windows 10 IoT Enterprise. Η Samsung λέει ότι έχει πλήρη συμβατότητα με το λογισμικό συστημάτων μεγάλων παραγγελιών, σημείων πώλησης και διαχείρισης ακινήτων. Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν διάφορες επιλογές CPU, συμπεριλαμβανομένων των επεξεργαστών Intel Celeron 6305E, Core i3 ή Core i5. Θα διαθέτει επίσης 8 GB μνήμη DRAM και 256 GB SSD για επαρκή χώρο αποθήκευσης και καλή απόδοση.

«Το τοπίο του λιανικού εμπορίου αλλάζει με βάση τις συμπεριφορές των καταναλωτών και την αυξανόμενη ζήτηση για μεθόδους πληρωμής χωρίς επαφή και χωρίς μετρητά», δήλωσε ο Hoon Chung, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Καθώς αυτή η τάση επιταχύνεται όχι μόνο στη λιανική αλλά και στους τομείς των τροφίμων και ποτών, της υγειονομικής περίθαλψης, των ταξιδιών και άλλων τομέων, το Samsung Kiosk είναι η έτοιμη λύση για το μέλλον που χρειάζονται οι βιομηχανίες για να ανταποκριθούν στην παγκόσμια ζήτηση».

Με το KMC-W να τρέχει Windows, οι επιχειρήσεις θα πρέπει πλέον να έχουν πρόσβαση σε μια μεγαλύτερη βιβλιοθήκη λογισμικού για τη διευκόλυνση των πληρωμών λογαριασμών, τη μεταφορά λογαριασμών, την αυτοπαραγγελία, τα έξυπνα καφέ και τα μη επανδρωμένα δωμάτια εξοπλισμού. Η εταιρεία είπε επίσης ότι η οθόνη περιλαμβάνει αντιμικροβιακή επίστρωση με πιστοποίηση UL και αντιθραυστική μεμβράνη. Αυτά τα πράγματα θα πρέπει να το κάνουν πιο ανθεκτικό και υγιεινό στη χρήση. Οι επιχειρήσεις μπορούν να μάθουν περισσότερα για το Kiosk στην ιστοσελίδα της Samsung.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *