Οι δρομολογητές της ASUS βγήκαν εκτός σύνδεσης παγκοσμίως λόγω κακής ενημέρωσης ασφαλείας

Οι δρομολογητές της ASUS βγήκαν εκτός σύνδεσης παγκοσμίως λόγω κακής ενημέρωσης ασφαλείας

Η ASUS ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες της για ένα σφάλμα συντήρησης ασφαλείας από την πλευρά του διακομιστή, το οποίο προκάλεσε απώλεια σύνδεσης δικτύου σε ένα ευρύ φάσμα μοντέλων δρομολογητών που επηρεάζονται.

Το πρόβλημα έχει αναφερθεί εκτενώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις πλατφόρμες συζήτησης από τις 16 Μαΐου 2023, με τους ανθρώπους να εμφανίζονται μπερδεμένοι από προβλήματα ταυτόχρονης συνδεσιμότητας σε πολλούς δρομολογητές ASUS και άλλους να παραπονιούνται  για την έλλειψη επικοινωνίας από την πλευρά του client.

Όπως εξήγησε ο Ταϊβανέζος κατασκευαστής υλικού σε δήλωση που δημοσιεύτηκε σήμερα και μέσω του δελτίου ασφαλείας, το πρόβλημα παρουσιάστηκε από ένα σφάλμα στη διαμόρφωση ενός αρχείου ρυθμίσεων διακομιστή.

“Κατά τη συνήθη συντήρηση ασφαλείας, η τεχνική ομάδα μας ανακάλυψε ένα σφάλμα στη διαμόρφωση του αρχείου ρυθμίσεων διακομιστή, το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να προκαλέσει διακοπή στη συνδεσιμότητα δικτύου σε μέρος των δρομολογητών”, εξηγεί η ASUS σε ένα ενημερωτικό δελτίο υποστήριξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *