Το OpenAI κυκλοφορεί την εφαρμογή ChatGPT για χρήστες iPhone

Το OpenAI κυκλοφορεί την εφαρμογή ChatGPT για χρήστες iPhone

Πριν από μερικούς μήνες, ακούσαμε φήμες ότι το OpenAI εργάζεται στην εφαρμογή ChatGPT για χρήστες κινητών. Ευτυχώς, δεν είναι πλέον φήμη, καθώς το OpenAI ανακοίνωσε πρόσφατα την εφαρμογή ChatGPT για χρήστες iPhone. Ωστόσο, μόνο οι χρήστες των ΗΠΑ μπορούν να κάνουν λήψη της εφαρμογής στα iPhone τους προς το παρόν.

Το ChatGPT είναι μια δωρεάν εφαρμογή για iOS, αλλά θα χρειαστείτε μια συνδρομή Plus για να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες του GPT-4. Όπως συμβαίνει με το ChatGPT για Web, οι συνδρομητές Plus θα έχουν επίσης πρόσβαση σε νέες δυνατότητες νωρίτερα από τους κανονικούς χρήστες των iPhone. Επιπλέον, η εφαρμογή συγχρονίζει το ιστορικό σε όλες τις συσκευές. Με λίγα λόγια, οι χρήστες iPhone απολαμβάνουν την ίδια εμπειρία όπως στον Ιστό.

Όπως επισημαίνεται από το OpenAI, η εφαρμογή ChatGPT για iPhone έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Άμεσες απαντήσεις: Λάβετε ακριβείς πληροφορίες χωρίς να περιηγηθείτε σε διαφημίσεις ή πολλαπλά αποτελέσματα.
  • Προσαρμοσμένες συμβουλές: Αναζητήστε καθοδήγηση σχετικά με το μαγείρεμα, τα ταξιδιωτικά σχέδια ή τη δημιουργία στοχαστικών μηνυμάτων.
  • Δημιουργική έμπνευση: Δημιουργήστε ιδέες για δώρα, περιγράψτε παρουσιάσεις ή γράψτε το τέλειο ποίημα.
  • Επαγγελματική συμβολή: Ενισχύστε την παραγωγικότητα με σχόλια ιδεών, σύνοψη σημειώσεων και τεχνική βοήθεια για θέματα.
  • Ευκαιρίες μάθησης: Εξερευνήστε νέες γλώσσες, σύγχρονη ιστορία και πολλά άλλα με τον δικό σας ρυθμό.

Το OpenAI έχει υποσχεθεί ότι θα επεκταθεί σε αγορές πέρα ​​από τις ΗΠΑ τις επόμενες εβδομάδες. Εκτός από τους χρήστες iPhone, η εφαρμογή ChatGPT θα είναι επίσης διαθέσιμη για χρήστες Android «σύντομα». Εν τω μεταξύ, μπορείτε κατεβάστε την εφαρμογή ChatGPT στο iPhone σας εδώ από το App Store.

Η συνδρομή ChatGPT Plus με δυνατότητες GPT-4 κοστίζει 20 $ το μήνα. Το chatbot Bing AI της Microsoft που υποστηρίζεται από ChatGPT ενσωμάτωσε επίσης το GPT-4 και η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store δωρεάν. Μπορείτε να  κατεβάστε την εφαρμογή New Bing εδώ από το App Store.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *