Η Apple προσλαμβάνει ανθρώπους για να δουλέψουν στα δικά της προϊόντα με τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple προσλαμβάνει ανθρώπους για να δουλέψουν στα δικά της προϊόντα με τεχνητή νοημοσύνη

Σε περιόδους οικονομικής αβεβαιότητας και μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας που απολύουν προσωπικό δεξιά και αριστερά, υπάρχει χώρος μόνο για άτομα που εργάζονται με AI. Εξάλλου, η τεχνητή νοημοσύνη είναι όλη η τρέλα τελευταία και οι μεγάλες εταιρείες δεν θέλουν να μείνουν πίσω. Γι’ αυτό η Apple ακολουθεί τα βήματα άλλων εταιρειών τεχνολογίας και έχει ανοίξει συνολικά 176 νέες θέσεις που σχετίζονται με τη μηχανική μάθηση και την τεχνητή νοημοσύνη.

Υπάρχει μια αναφορά  ότι 68 από αυτές τις θέσεις βρίσκονται στο τμήμα Siri, 52 θα λειτουργούν με iOS και 46 σχετίζονται με το macOS. Άλλες εργασίες θα απαιτούν εργασία με περισσότερα από ένα προϊόντα.

Ούτε η Apple το κρατά μυστικό. Κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης κλήσης για τα κέρδη, ο εκπρόσωπος της Apple σημείωσε ότι η εταιρεία προσεγγίζει την τεχνητή νοημοσύνη με σκόπιμο και στοχαστικό τρόπο. Μάλιστα, εσωτερικές πηγές αναφέρουν ότι η Apple έχει περιορίσει τη χρήση των chatbots AI για να αποτρέψει τη δημοσιοποίηση ευαίσθητων πληροφοριών.

Η Apple έχει ήδη προγραμματίσει μια ειδική εκδήλωση για 5 Ιουνίου επικεντρώθηκε στο AR/VR, αλλά μπορεί να ακούσουμε και κάτι για την τεχνητή νοημοσύνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *