Canon: θέλει να συνεργαστεί με έναν κατασκευαστή smartphone

Canon: θέλει να συνεργαστεί με έναν κατασκευαστή smartphone

Έχουμε δει πολλές συνεργασίες μεταξύ κατασκευαστών smartphone και φωτογραφικών μηχανών στο παρελθόν, οπότε αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Σύμφωνα με έναν αρκετά αξιόπιστο tipster στο Weibo, η διάσημη μάρκα φωτογραφικών μηχανών Canon θέλει να συνεργαστεί με έναν κατασκευαστή smartphone.

Δεδομένου ότι έχουμε ήδη τα ζεύγη Oppo/OnePlus-Hasselblad, vivo-Zeiss και Xiaomi-Leica, αυτό αφήνει τις Apple, Samsung, Huawei, Asus, Google, Realme, Honor, Sony και Motorola ως πιθανούς υποψηφίους για μια συνεργασία της Canon. Ωστόσο, η Apple, η Samsung και η Google δεν είναι ο τύπος των εταιρειών που θα επιδίωκαν μια τέτοια συνεργασία, ενώ η Sony έχει το δικό της τμήμα κάμερας, επομένως είναι πιθανώς ασφαλές να τις εξαιρέσουμε από τη λίστα υπόπτων.

Δεδομένου ότι η DCG βρίσκεται στην Κίνα και οι φήμες πιθανότατα προέρχονται από εκεί, θα μπορούσε να είναι μια εταιρεία με έδρα την Κίνα όπως η Realme, η Honor ή η Huawei. Δυστυχώς, δεν έχουμε τίποτα περισσότερο να δουλέψουμε και μπορούμε μόνο να κάνουμε εικασίες σε αυτό το σημείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *