Microsoft Bing Chat : Πόσο αυξάνει τα όρια των χαρακτήρων των μηνυμάτων

Microsoft Bing Chat : Πόσο αυξάνει τα όρια των χαρακτήρων των μηνυμάτων

Η ομάδα Bing Chat της Microsoft συνεχίζει να ενημερώνει το chatbot AI με όλο και περισσότερες δυνατότητες. Μερικές φορές ανακοινώνει αυτές τις νέες προσθήκες και βελτιώσεις σε ένα μεγάλο δελτίο τύπου, και μερικές φορές σε μια μικρότερη ανάρτηση ιστολογίου. Σήμερα, μια μεγάλη βελτίωση στην υπηρεσία μόλις αποκαλύφθηκε με ένα απλό μήνυμα στο Twitter.

Ο Mikhail Parakhin, επικεφαλής Διαφήμισης και Υπηρεσιών Ιστού της Microsoft, μόλις δημοσίευσε μια εικόνα στο Twitter με το μήνυμα, “Είναι ένα μικρό βήμα για το Bing Chat…”. Η εικόνα είναι μια κενή ερώτηση Bing Chat, αλλά αντί για τον συνηθισμένο αριθμό “0/2000”, έχει “0/4000”.

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το Bing Chat, μπορεί να μην γνωρίζετε ότι κάθε ερώτηση είχε ανώτατο όριο χαρακτήρων 2.000. Η ανάρτηση του Parakhin στο Twitter δείχνει τώρα ότι η ομάδα του Bing Chat έχει διπλασιάσει το όριο χαρακτήρων για κάθε μήνυμα σε 4.000.

Το προηγούμενο όριο χαρακτήρων είχε το μερίδιό του σε κριτικούς στο διαδίκτυο, οι οποίοι είπαν ότι οι 2.000 χαρακτήρες απλώς δεν αρκούν για να κάνουν πιο περίπλοκες ερωτήσεις στο Bing Chat. Η Microsoft έχει επίσης υποδείξει στο παρελθόν ότι η υπέρβαση των 2.000 χαρακτήρων για κάθε ερώτηση θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση στο chatbot AI.

Φαίνεται ότι υπήρξε αρκετή ανάπτυξη και εμπειρία από τότε που το Bing Chat κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο κοινό νωρίτερα φέτος και η Microsoft δεν πιστεύει ότι η προσθήκη περισσότερων χαρακτήρων σε κάθε ερώτηση θα μπερδέψει πλέον το chatbot.

Όπως αναφέραμε, η Microsoft έχει κάνει μεγάλα βήματα στην προσθήκη λειτουργιών στο Bing Chat.Μόλις την περασμένη εβδομάδα, επιβεβαίωσε ότι η πολυπόθητη και αναμενόμενη λειτουργία ιστορικού συνομιλιών είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους χρήστες. Πρόσθεσε επίσης ορισμένες νέες επιλογές εξαγωγής για να επιτρέψει στους χρήστες να αποθηκεύουν  συνομιλίες σε αρχεία Word, κείμενο ή PDF.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *