Αυξάνεται η παραγωγή του MacBook Air 15 ιντσών 

Αυξάνεται η παραγωγή του MacBook Air 15 ιντσών 

Ο προμηθευτής της Apple Quanta Computer φέρεται να προετοιμάζεται για την παραγωγή νέων MacBook. Σύμφωνα με τον αναλυτή της Morgan Stanley, Erik Woodring, η Quanta Computer αναμένει υψηλή μονοψήφια ποσοστιαία αύξηση στη συναρμολόγηση φορητών υπολογιστών το δεύτερο τρίμηνο του 2023 σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο.

Η Apple ενδέχεται να αποκαλύψει ένα πολυαναμενόμενο MacBook Air 15 ιντσών στο επερχόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) τον Ιούνιο. Ο αναλυτής της αλυσίδας εφοδιασμού της Apple, Ming-Chi Kuo, ανέφερε ότι το MacBook Air 15 ιντσών πρώτης γενιάς θα διαθέτει το τσιπ M2. Αν και δεν έχουν αναφερθεί αλλαγές εξωτερικού σχεδιασμού, το νέο μοντέλο διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη.

Τα τελευταία χρόνια, η εκδήλωση  WWDC είδε την εισαγωγή του MacBook Air 13 ιντσών, το οποίο παρουσίαζε το τσιπ M2, τη θύρα φόρτισης MagSafe 3, δύο θύρες Thunderbolt 3, μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, ένα Magic Keyboard με Touch ID και ένα trackpad Force Touch. Η βασική τιμή για αυτό το μοντέλο κοστίζει 1.199 $, και διατίθεται σε επιλογές χρώματος Midnight, Starlight, Space Grey και Silver.

Μένει να δούμε αν κάποια άλλα μοντέλα MacBook θα παρουσιαστούν στο WWDC. Οι εκθέσεις    αναφέρουν ότι τα νέα μοντέλα MacBook Air 13 ιντσών και MacBook Pro 13 ιντσών με το τσιπ M3 δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο έτος. Το ντεμπούτο των M3 Macs αναμένεται να γίνει στο δεύτερο εξάμηνο του 2023. Αυτά τα νέα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των MacBook Air 13 ιντσών, MacBook Pro 13 ιντσών, iMac και Mac mini, αναμένεται να ενσωματώσουν το τσιπ M3 για βελτιωμένη εκτέλεση.

Από την άλλη πλευρά, οι πιο ισχυρές εκδόσεις του τσιπ M3, δηλαδή το M3 Pro και M3 Max, προβλέπεται να παρουσιαστούν για τα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών. Ωστόσο, η κυκλοφορία της τελευταίας παραλλαγής δεν αναμένεται μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσώνενημερώθηκαν με τα τσιπ M2 Pro και M2 Max μόλις πριν από τρεις μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *