Τι προσφέρει η νέα δυνατότητα Shuffle του Microsoft Teams

Τι προσφέρει η νέα δυνατότητα Shuffle του Microsoft Teams

Το 2020, η Microsoft πρόσθεσε για πρώτη φορά υποστήριξη για Αίθουσες   στο Microsoft Teams το 2020. Αυτή η δυνατότητα επέτρεψε στους διοργανωτές συσκέψεων στο Teams να χωρίσουν τις συσκέψεις σε διαφορετικές αίθουσες. Αυτό υποτίθεται ότι θα βοηθούσε στη δημιουργία μικρότερων ομάδων συναντήσεων για πιο ειλικρινείς συζητήσεις ή για πιο συγκεντρωμένες συνεδρίες καταιγισμού ιδεών. Ή απλώς για τους υπαλλήλους στο διαδίκτυο για να διασκεδάσουν συζητώντας μεταξύ τους.

Αυτή την εβδομάδα,η Microsoft ανακοίνωσε σε ανάρτηση ιστολογίου έχει προσθέσει μια νέα δυνατότητα στα δωμάτια Breakout στη δημόσια προεπισκόπηση ομάδας. Τώρα επιτρέπει στους διοργανωτές συσκέψεων να τοποθετούν τυχαία μέλη στο Διαδίκτυο σε αυτές τις αίθουσες Breakout. Θα φανταζόμασταν ότι αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να βάλει ανθρώπους σε διαφορετικές ομάδες που μπορεί να μην έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν στενά μεταξύ τους υπό κανονικές συνθήκες.

Ο διοργανωτής της σύσκεψης ή ο διαχειριστής αιθουσών επιμέρους συσκέψεων δημιουργεί τις αίθουσες κάνοντας κλικ στην καρτέλα Δωμάτια επιφυλακής της προβολής ημερολογίου συσκέψεων πριν από την έναρξη της σύσκεψης. Μετά την αποστολή των προσκλήσεων της σύσκεψης στα μέλη, αλλά πριν ξεκινήσει η πραγματική σύσκεψη, ο διοργανωτής κάνει κλικ στο Αναθέστε συμμετέχοντες επιλογή.

Μετά θα πρέπει να εμφανιστεί το παράθυρο και ο διοργανωτής θα πρέπει να δει την επιλογή Shuffle. Κάντε κλικ σε αυτό προσφέρει δύο επιλογές: Η μια  είναι το “Ολοι”, η οποία όταν επιλεγεί θα στείλει κάθε προσκεκλημένο μέλος της ομάδας σε μια τυχαία αίθουσα Breakout. Η άλλη είναι Μόνο μη ανατεθέντα άτομα, το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα, θα βάλει στα άτομα της συνάντησης μόνο σε αυτά που  δεν έχουν εκχωρηθεί αίθουσα επιμέρους συσκέψεων.

Προς το παρόν, αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για διαχειριστές ή διοργανωτές συσκέψεων που βρίσκονται στη δημόσια προεπισκόπηση του Microsoft Teams με τους πελάτες Windows ή macOS. Τα άτομα που πραγματικά παρακολουθούν τη σύσκεψη δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν τη δημόσια έκδοση προεπισκόπησης.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε αυτή η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες του Microsoft Teams ή εάν θα επεκταθεί σε άλλες πλατφόρμες του Teams.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *