Ποια νέα λειτουργία θα προσφέρει η Microsoft στους  gamers

Ποια νέα λειτουργία θα προσφέρει η Microsoft στους gamers

Η Microsoft δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Edge που στοχεύει ειδικά στην κοινότητα παιχνιδιών υπολογιστή. Η εταιρεία έχει προσθέσει χαρακτηριστικά gaming και στο παρελθόν,όπως το “Clarity Boost”. Ονομάζεται Edge για Gamers και η Microsoft το έβαλε αθόρυβα σε μια πρόσφατη ενημέρωση του Canary για τους μυημένους στο Edge.

Η νέα δυνατότητα Edge for Gamers εντοπίστηκε από ένα χρήστη  νωρίτερα τον Μάιο. Εντοπίζεται όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στην επιλογή Εμφάνιση στις Ρυθμίσεις του Edge. Η περιγραφή του χαρακτηριστικού αναφέρει:

“Αναβαθμίστε τις εμπειρίες σας εντός και εκτός παιχνιδιού με μια αρχική σελίδα gaming, εφαρμογές πλευρικής γραμμής για παίκτες, λειτουργία αποδοτικότητας για υπολογιστή, σκοτεινή λειτουργία παιχνιδιού, θέματα παιχνιδιών και πολλά άλλα”.

Ο “Leopeva64” πρόσθεσε στην ανάρτησή του στο Twitter,και μια συνεχόμενη ανάρτηση, ότι όταν είναι ενεργοποιημένη η εναλλαγή, η σκοτεινή λειτουργία του Edge ενεργοποιείται επίσης αυτόματα. Φορτώνει επίσης τις εφαρμογές Discord και Twitch των Windows αυτόματα στην πλαϊνή γραμμή. Αυτό θα ήταν μια ωραία πινελιά για τους παίκτες υπολογιστών που ήθελαν να συνομιλήσουν με άλλους παίκτες ή να μεταδώσουν γρήγορα τις συνεδρίες παιχνιδιών υπολογιστή τους, χωρίς να χρειάζεται να φορτώσουν αυτές τις εφαρμογές ξεχωριστά.

Η ενεργοποίηση της εναλλαγής παιχνιδιού φέρεται επίσης να ανακατευθύνει τους χρήστες του Edge στην ενότητα Θέματα του Add-ons Store, προφανώς έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να αγοράζουν και να κατεβάζουν θέματα που σχετίζονται με παιχνίδια.

Τέλος, φέρεται να εμφανίζεται μια άλλη εναλλαγή με την ένδειξη “Βελτιώστε την εμπειρία παιχνιδιού στον υπολογιστή σας με τη λειτουργία αποδοτικότητας”. Λέει ότι όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, θα μειώσει τη χρήση της CPU του Edge, η οποία θα αυξήσει την απόδοση της CPU σε οποιαδήποτε ενεργή περίοδο λειτουργίας παιχνιδιού.

Δεδομένου ότι αυτή η νέα εναλλαγή “Edge for Gamers” εμφανίστηκε στο κανάλι Canary, είναι πιθανό ότι η Microsoft θα μπορούσε να  κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές και προσθήκες στη λειτουργία προτού κυκλοφορήσει για όλους τους χρήστες του Edge. Εναλλακτικά, είναι επίσης πιθανό η Microsoft να μην προχωρήσει με τη νέα εναλλαγή μετά τη δοκιμή με τους συνδρομητές του καναλιού Canary Edge.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *