Η Microsoft ανακοινώνει τη δημόσια διάθεση του Edge Workspace

Η Microsoft ανακοινώνει τη δημόσια διάθεση του Edge Workspace

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Microsoft, Build, μας έφερε πολλά νέα σχετικά με τα προϊόντα της εταιρείας. Το Edge, για παράδειγμα, πρόκειται να αποκτήσει μια ανανεωμένη διεπαφή χρήστη με υλικό Mica, στρογγυλεμένες γωνίες καρτελών και άλλες οπτικές αλλαγές. Για επιχειρηματικούς πελάτες, η Microsoft έχει προετοιμάσει μια αποκλειστική εμπειρία που ονομάζεται Microsoft Edge για επιχειρήσεις που στοχεύει να διευκολύνει τη διατήρηση των προσωπικών δεδομένων ξεχωριστά από την εργασία χωρίς να καταφύγετε σε άλλο πρόγραμμα περιήγησης. Το Edge Workspace είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που κάνει το ντεμπούτο του σήμερα—η Microsoft ανακοίνωσε την επερχόμενη δημόσια διάθεση για όλους τους χρήστες του Edge.

Το Edge Workspace είναι ένα εργαλείο για συλλογική εργασία στο πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή της Microsoft. Επιτρέπει την κοινή χρήση συνόλων καρτελών με άλλα άτομα και την παρακολούθηση αλλαγών σε πραγματικό χρόνο. Με το Edge Workspace, όλοι μπορούν να δουν τους ίδιους ιστότοπους έργων και τα πιο πρόσφατα αρχεία εργασίας σε ένα μέρος.

Το χαρακτηριστικό αποκαλύφθηκε αρχικά στο Microsoft Ignite νωρίτερα φέτος και η εταιρεία πέρασε μερικούς μήνες δοκιμάζοντας το με περιορισμένο αριθμό χρηστών Edge. Τώρα πρόκειται να κυκλοφορήσει σε όλους τους πελάτες μέσα στους επόμενους μήνες και όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προεπισκόπηση μπορούν να συμμετάσχουν μέσω σχετικού συνδέσμου.

Εκτός από την παροχή της ευκολίας ενός ενιαίου χώρου για σελίδες που σχετίζονται με έργα, το Edge Workspace διασφαλίζει ασφάλεια και απόρρητο για ευαίσθητα αρχεία και εφαρμογές, με πρόσβαση σε αυτά μόνο εγκεκριμένων ατόμων.

Το να ξεκινήσετε με το Edge Workspace είναι εύκολο: κάντε κλικ στο κουμπί χώρου εργασίας στην επάνω αριστερή γωνία, δώστε στον χώρο εργασίας σας ένα σωστό όνομα, επιλέξτε ένα χρώμα και, στη συνέχεια, μοιραστείτε την πρόσκληση με άλλους. Μετά από αυτό, μπορείτε να ανοίξετε ιστοσελίδες, αρχεία και εφαρμογές στους χώρους εργασίας και να παρακολουθήσετε όλους να εργάζονται μαζί σε πραγματικό χρόνο. Σε αντίθεση με το Microsoft Edge για επιχειρήσεις, το Edge Workspace θα είναι διαθέσιμο για όλους τους πελάτες, όχι μόνο για εκείνους με διαχειριζόμενες συσκευές και λογαριασμούς εργασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *