Η Google παρουσιάζει μια νέα πλαϊνή γραμμή Chrome με επιπλέον δυνατότητες προσαρμογής

Η Google παρουσιάζει μια νέα πλαϊνή γραμμή Chrome με επιπλέον δυνατότητες προσαρμογής

Παρόλο που η Microsoft κλέβει το μεγαλύτερο μέρος του προγραμματιστή και των εφαρμογών σήμερα με το Build 2023, η Google θέλει να ξέρετε ότι έχει και μερικά ωραία νέα για προγραμματιστές. Σήμερα, προκάλεσε ορισμένες νέες δυνατότητες που έχει προσθέσει στον επιτραπέζιο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν την εμφάνισή του.

Η ανάρτηση ιστολογίου της Google αναφέρει:

Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά χρώματα, θέματα και ρυθμίσεις σε πραγματικό χρόνο ανοίγοντας μια νέα καρτέλα στο Chrome και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο “Προσαρμογή Chrome” στην κάτω δεξιά γωνία. Θα ανοίξει ένα νέο πλαϊνό πλαίσιο με τις διαθέσιμες δυνατότητες προσαρμογής. Εδώ, μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές λειτουργίες και να δείτε εύκολα πώς θα εμφανίζονται στη σελίδα νέας καρτέλας καθώς κάνετε αλλαγές. Και μην ανησυχείτε για την αποθήκευση της εργασίας σας — το νέο μας πλαϊνό πλαίσιο θυμάται τις αλλαγές προσαρμογής σας καθώς προχωράτε.

Όσον αφορά το φόντο και τα θέματα του προγράμματος περιήγησης, η Google λέει ότι υπάρχουν εκατοντάδες εικόνες για να διαλέξετε στην πλαϊνή γραμμή του Chrome. Υπάρχουν επίσης σε μια σειρά από διαφορετικές κατηγορίες όπως “Τοπία” και “Θαλασσινά τοπία”.

Μαζί με αυτά, υπάρχουν και επιμελημένες θεματικές συλλογές από διάφορους καλλιτέχνες, καθώς και δημιουργίες από Ασιάτες και Ειρηνικούς, LGBTQ+, Λατίνους, Μαύρους και ιθαγενείς καλλιτέχνες της Αμερικής. Η πλαϊνή γραμμή επιτρέπει στους χρήστες απλώς να αυτοματοποιούν τις αλλαγές θέματος χρησιμοποιώντας την εναλλαγή “Ανανέωση καθημερινά”, εάν δεν θέλουν να ασχοληθούν με όλες αυτές τις συλλογές.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα χρώματα στο Chrome με τις επιλογές που περιλαμβάνονται στη νέα πλαϊνή γραμμή. Η Google δήλωσε:

Ξεκινήστε επιλέγοντας ένα θέμα και παρακολουθήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας να προσαρμόζει το χρώμα του ώστε να ταιριάζει. Εάν το χρώμα δεν είναι του στυλ σας, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα διαφορετικό στη σελίδα επισκόπησης για να το κάνετε σωστά.

Αυτές οι νέες επιλογές θα κάνουν τη χρήση του Chrome πιο διασκεδαστική και πολύχρωμη εμπειρία σε σύγκριση με τις βασικές λευκές επιλογές που χρησιμοποιούνται συνήθως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *