Η Microsoft επιβεβαιώνει ότι σύντομα θα μπορείτε να αφαιρέσετε ειδήσεις από τα Widgets των Windows

Η Microsoft επιβεβαιώνει ότι σύντομα θα μπορείτε να αφαιρέσετε ειδήσεις από τα Widgets των Windows

Οι περισσότεροι πελάτες των Windows 11 συμφωνούν (όπως φαίνεται από τον αριθμό θετικών ψήφων και παραπόνων στο Feedback Hub) ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα Windows Widgets είναι η αδυναμία απενεργοποίησης της ενσωματωμένης ροής ειδήσεων MSN, η οποία συχνά εμφανίζει αμφιλεγόμενο ή ακόμα και ευθύ επιβλαβές περιεχόμενο. Άλλοι ισχυρίζονται ότι η Microsoft θα πρέπει να επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν γραφικά στοιχεία απευθείας στην επιφάνεια εργασίας, όπως στην εποχή των Windows 7.

Όπως αποκαλύπτεται από πρόσφατη αναφορά , η  Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο να σας επιτρέψει να τοποθετήσετε γραφικά στοιχεία στην επιφάνεια εργασίας, και σήμερα, στο Build 2023, η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι χρήστες θα μπορούν σύντομα να αφαιρέσουν τη ροή ειδήσεων από τα Windows Widgets .

Κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας για τα Windows 11 στο Build 2023, η Microsoft αποκάλυψε τα σχέδιά της να επιτρέψει στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών Widgets των Windows. Αργότερα φέτος, τα Windows 11 θα λάβουν τρεις προβολές γραφικών στοιχείων: μόνο widget χωρίς τροφοδοσία, μόνο τροφοδοσία χωρίς γραφικά στοιχεία και συνδυασμό και των δύο (η τρέχουσα έκδοση). Επίσης, με την υποστήριξη γραφικών στοιχείων τρίτων, τα Windows 11 θα λαμβάνουν βελτιωμένες ειδοποιήσεις για να σας ενημερώνουν ότι ορισμένες από τις νέες εφαρμογές σας υποστηρίζουν γραφικά στοιχεία. 

Δυστυχώς, η Microsoft δεν έχει πει πότε θα είναι διαθέσιμες για δοκιμή οι νέες προβολές γραφικών στοιχείων. Όπως συμβαίνει συνήθως με τις νέες δυνατότητες των Windows 11, περιμένετε από την εταιρεία να δοκιμάσει πρώτα τη βελτίωση στο πρόγραμμα Windows Insider πριν το στείλει στο ευρύ κοινό, όπως έκανε με το επανασχεδιασμένο εργαλείο επιλογής γραφικών στοιχείων,κινούμενα εικονίδια και άλλες βελτιώσεις που σχετίζονται με γραφικά στοιχεία.

Σε περίπτωση που το χάσατε, η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση προγραμματιστή γεμάτη με πρόσφατα ανακοινωθέντα χαρακτηριστικά, όπως Dev Drive, βελτιωμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά εφαρμογών, ανασυγκρότηση και ετικέτες στη γραμμή εργασιών, βελτιωμένη πρόσβαση φωνής, τροποποιημένα emoji και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *